10% Reducere la Combinele Frigorifice Beko

La o navigare succintă în magazinul eMAG, căutând să mă informez care mai sunt prețurile pentru combinele frigorifice și ce modele noi au mai apărut, am observat o chestie foarte mișto. Combinele frigorifice Beko în acest moment se vând cu o reducere de 10% și bineînțeles transport gratuit până acasă, dacă comandați online.

Dintre modelele cele mai interesante mi s-au părut și plăcut:

  • Beko DBK 386 WDR+, despre care am scris mai multe detalii aici. Reducerea din acest moment pentru această combină frigorifică de 380 litri și clasa A+ este de 159 lei, așadar se poate cumpăra la 1439 lei. Anul trecut acest model se vindea cam tot la acest preț, însă de atunci s-au mai scumpit de câteva ori electrocasnicele similare
  • Beko DBK386WD++ este un alt model interesant de 380 litri, are o clasă mai înaltă de eficiență și se vinde mai ieftin decât modelul de mai sus. Diferența negativă este că nu are afisaj digital pe LED.

  • Beko DBD326XI+  este un frigider care a apărut în oferta celor de la Beko undeva prin toamna lui 2012 și are un look foarte interesant. Și acestui model i-a scăzut prețul cu 10%. Puteți aici citi un review cuprinzător despre acest frigider de calitate.

Alte modele care sunt în promoție:

 

Grăbiți-vă să prindeți oferta, nu știu care este perioada ei de valabilitate dar știu că aparatura frigorifică de la Beko este de o calitate ridicată. Dacă ai un aparat frigorific mai vechi, acum este momentul să o schimbi.

Articole asemanatoare:

Un comentariu la „10% Reducere la Combinele Frigorifice Beko

  • 3 august 2014 la 10:27
    Permalink

    doresc o oferta la combina BEKO actualizata pe luna August 2014 cu conditii de achizitionare. Va multumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *