Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

Allview Dual-Sim V1 Viper

Allview Dual-Sim V1 Viper

Un smartphone accesibil dar puternic după spusele producătorului, cu capabilități de tip dual-sim este noul Allview V1 Viper. Acest telefon vine cu un ecran mare, de 4.7 inch, comparabil cu telefoanele Samsung Galaxy S IV sau HTC One X. Totuși faptul că nu este un model premium și vine de la un producător mai puțin cunoscut, smartphone-ul Allview Dual Sim Viper V1 are un preț mai redus (verifică aici preț actualizat). V1 Viper de la Android rulează pe un sistem de operare Android, versiunea 4.2 Jelly Bean Plus.

Modelul acesta are un procesor puternic Cortex A7, de tip Quad Core și cu o frecvență de 1200 MHz. Acest lucru înseamnă că va rula în condiții excelente cele mai noi jocuri Android și de asemenea va permite rularea simultană a mai multor aplicații, în multitasking.

Foarte plăcut de către utilizatori va fi ecranul touchscreen, de mari dimensiuni – 4.7 inch, acesta are un afișaj IPS cu rezoluție High Definition 1280 x 720 px. Asta înseamnă că pe un ecran de telefon producătorii au înghesuit un număr de pixeli la fel ca la un televizor HD, se va vedea perfect.
Ecranul este de tip Gorilla Glass, așadar ar trebui să fie destul de rezistent la zgârieturi.

Capacitatea de stocare pe telefon este de 4 GB și mai permite adăugarea unui Micro SD de până la 32 GB, spațiu arhisuficient pentru muzică, jocuri, aplicații sau documente.

Pe lângă asta, noul Allview V1 are o cameră foto îmbunătățită, cu auto-focus, care realizează pozele la o rezoluție de 8 megapixeli.

Autonomia bateriei, spusă de producător este de aproximativ 5-6 ore în convorbire, și de regulă cam aceeași autonomie se obține și dacă stai pe net încontinuu de pe telefon cu displayul pornit. În mod normal, bateria trebuie să fie suficientă pentru o zi întreagă. Capacitatea bateriei este de 1800 miliamperi iar bateria este pe Litiu-ion.

Bineînțeles, acest smartphone vine și cu tehnologie wireless, bluetooth și are și GPS, senzor de proximitate sau compas.

Chiar dacă telefonul este destul de măricel, stă bine în mână iar greutatea este redusă. Recomand acest telefon tuturor celor care doresc un smartphone cu ecran mare, HD și cu performanțe tehnice impresionante, dar nu își permit achiziția unui model din celor vârf de gamă prezentate de către producători mai cunoscuți. Faptul că telefonul permite două cartele este un plus foarte mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Allview Dual-Sim V1 Viper, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Articole asemanatoare:


Etichete :

2 Comentarii

 1. Buna ziua,

  Sper sa nu aiba aceeasi autonomie scazuta ca cea a lui P5 Alldro

  Multumesc

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Am fost foarte incantat de acest telefon il am de 7luni si mi-a mers impecabil.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *