Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

Black Friday 2013 la eMAG se tine in 22 Noiembrie

Black Friday 2013 la eMAG se tine in 22 Noiembrie

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a anuntat astazi ca evenimentul deja traditional de shopping online cu reduceri semnificative, il va tine in data de 22 Noiembrie 2013, contrar asteptarilor initiale ca acest eveniment sa aibe loc in 29 Noiembrie, cum s-au pregatit concurentii. Miscarea aduce intregul eveniment mai aproape cu 7 zile decat data anticipata.

Black Friday este un eveniment care a pornit in Romania in 2011 si a fost un concept adus la noi in tara de catre eMAG, in aceeasi zi si alte magazine intrand in hora, iar anul trecut desfasurarea de forte si reduceri a fost masiva pe intreg online-ul. Cred insa ca cea mai buna oferta a avut-o eMAG-ul, de vreme ce au avut si iPad la 999 lei.

Directorul general eMAG, Iulian Stanciu, a declarat ca se asteapta ca intreaga piata pentru „Black Friday” in Romania anul acesta sa valoreze aproximativ 100 milioane de euro din care cota totala eMAG de piata va fi undeva la 22 milioane de euro (tinta), conform Ziarul Financiar. Numarul de comenzi asteptate de catre eMAG se va ridica la 200.000 si vor atinge un numar de vizitatori de peste 4.000.000; comparabil de exemplu cu audienta raportata de catre un meci important de fotbal si audienta estimata pentru barajul Romania-Grecia din saptamana asta. Ca sa stiti de altfel cam ce amploare are evenimentul.

Voi ce pregatiti sa cumparati? Conform celor de la eMAG, printre preferintele principale ale cumparatorilor se vor numara electrocasnicele mici, televizoarele si, poate surprinzator, hainele si alte produse fashion (cosmetice, etc). De asemenea, ar fi un numar de 4,2 milioane de romani care intentioneaza sa cumpere produse la reducere in cadrul ofertelor cu ocazia Black Friday.

Pe langa eMAG, Black Friday 2013 va fi tinut in aceeasi data, 22 Noiembrie, si de catre retailerul Flanco.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Black Friday 2013 la eMAG se tine in 22 Noiembrie, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Articole asemanatoare:


Etichete : ,

Fara pareri

Trackuri si pinguri

  1. Black Friday pe IT&C este pe 22 Noiembrie. Urmeaza si restul magazinelor? - [...] ce eMAG si Flanco au anuntat ca anul acesta vor organiza Black Friday in 22 Noiembrie 2013, presa da ca …

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *