Campanie de buy-back electrocasnice de la eMAG cu vouchere cadou în valoare de 200 lei

Cel mai mare magazin online din țară, eMAG, în acest moment are o campanie de buy-back pentru electrocasnice vechi și oferă un card cadou de 200 lei pentru un aparat electrocasnic vechi mare predat la momentul livrării noului electrocasnic cumpărat.

Pentru a fi eligibil pentru această campanie și a primi un voucher/card cadou de 200 lei pentru electrocasnicul vechi mecanismul este acesta:

 1. Cumpără un produs din categoriile aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase sau cuptoare încorporabile
 2. în momentul livrării produsului nou din comandă predă electrocasnicul vechi curierului
 3. După ce electrocasnicul ajunge la eMAG și este evaluat de tehnicieni să nu aibă componente lipsă vei primi un card cadou în valoare de 2o0 lei.
 4. Cardul cadou va putea fi ulterior folosit la comenzi eMAG într-un termen maximul de un an.

UPDATE: eMAG a redus valoarea voucherului la 150 lei/electrocasnic vechi. Grăbiți-vă până nu se scoate oferta.
UPDATE2: Valoarea voucherului a crescut la 250 lei/electrocasnic vechi în ianuarie 2018. Este o valoare excelentă. 

Mai multe detalii despre campanie găsiți aici. 

eMAG are de multă vreme un program de buy-back pentru electrocasnice mari, dar în acest moment oferă și un card cadou pentru cei care returnează un electrocasnic vechi.

Este așadar un moment foarte bun pentru a scăpa de electrocasnicele vechi din casă și a cumpăra unul nou. În regulamentul campaniei nu am sesizat să fie informații despre cât de vechi sau noi trebuie să fie produsele vechi, așadar practic un frigider vechi de care nu mai aveți nevoie ar trebui să fie eligibil, doar să funcționeze cât este evaluat de tehnicienii eMAG.

Articole asemanatoare:

5 comentarii la „Campanie de buy-back electrocasnice de la eMAG cu vouchere cadou în valoare de 200 lei

 • 6 ianuarie 2018 la 7:56
  Permalink

  de ce nu am primit cardul cadou ,mentionez ca au trecut mai mult de 10 zile lucratoare ,Comanda este:

  Comanda nr. 39982506
  Plasata pe: 10 decembrie 2017, 17:54 | Total: 1.07498 Lei

  Am cumparat o masina de spalat vase ,si am returnat un frigider ( functional) ,Va multumesc si astept raspuns cat mai repede.

  Alina Ursan

  Răspunde
  • 6 ianuarie 2018 la 12:38
   Permalink

   Buna Alina,

   Inainte de primirea voucherului trebuie ca eMAG sa primeasca produsul si sa il receptioneze. Intr-adevar, nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 zile. Recomandarea mea este sa ii contactezi direct la numarul de telefon 021 200.52.00 – numar apelabil non-stop la tarif normal.

 • 6 ianuarie 2018 la 13:16
  Permalink

  Buna ziua! Am comandat ieri o masina de spalat haine si vreau sa returnez una veche de spalat haine dar nu este automata. Stiti daca este vreo problema daca nu e automata? Multumesc

  Răspunde
  • 7 ianuarie 2018 la 0:50
   Permalink

   Bună Nicoleta! Nu cred că este o problemă, dar ca să fii sigură, cred că cel mai bine ar fi să validezi acest aspect la numărul de telefon eMAG – 021.200.52.00. Pe de altă parte, nu uita că pentru a te înscrie în campanie trebuie să selectezi opțiunea de buy-back prin bifarea căsuței „Ma inscriu si doresc ridicarea produsului vechi” de la adăugarea produsului în coș, după cum este detaliat aici.

 • 10 ianuarie 2018 la 22:33
  Permalink

  Bună! !!!Cu aceeași problema mă confrunt și eu!!!Am comandat o masina de spălat vase și am returnat o masina de spălat rufe în 27 dec. 2017.
  Nu am primit nici un card/ voucher cadou.Am încercat sa contactez la nr.de tel.menționate mai sus, dar în afară de robot nu răspunde nimeni.Am încercat și pe fix și pe mobil.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *