Campanie de buy-back electrocasnice de la eMAG cu vouchere cadou în valoare de 200 lei

Cel mai mare magazin online din țară, eMAG, în acest moment are o campanie de buy-back pentru electrocasnice vechi și oferă un card cadou de 200 lei pentru un aparat electrocasnic vechi mare predat la momentul livrării noului electrocasnic cumpărat.

Pentru a fi eligibil pentru această campanie și a primi un voucher/card cadou de 200 lei pentru electrocasnicul vechi mecanismul este acesta:

  1. Cumpără un produs din categoriile aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase sau cuptoare încorporabile
  2. în momentul livrării produsului nou din comandă predă electrocasnicul vechi curierului
  3. După ce electrocasnicul ajunge la eMAG și este evaluat de tehnicieni să nu aibă componente lipsă vei primi un card cadou în valoare de 2o0 lei.
  4. Cardul cadou va putea fi ulterior folosit la comenzi eMAG într-un termen maximul de un an.

UPDATE: eMAG a redus valoarea voucherului la 150 lei/electrocasnic vechi. Grăbiți-vă până nu se scoate oferta.

Mai multe detalii despre campanie găsiți aici. 

eMAG are de multă vreme un program de buy-back pentru electrocasnice mari, dar în acest moment oferă și un card cadou pentru cei care returnează un electrocasnic vechi.

Este așadar un moment foarte bun pentru a scăpa de electrocasnicele vechi din casă și a cumpăra unul nou. În regulamentul campaniei nu am sesizat să fie informații despre cât de vechi sau noi trebuie să fie produsele vechi, așadar practic un frigider vechi de care nu mai aveți nevoie ar trebui să fie eligibil, doar să funcționeze cât este evaluat de tehnicienii eMAG.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *