Ce știm despre firma Heinner?

Heinner este una dintre cele mai ieftine branduri pentru aparate electrocanisce disponibile în oferta magazinelor online.

Acest furnizor a apărut pentru prima dată în oferta magazinelor online undeva în anul 2011 sau 2012, când a apărut pentru prima dată în oferta eMAG. La început, era vorba cu precădere de electrocasnice mici, aspiratoare, dar pe urmă gama de produse oferite de către Heinner a crescut foarte mult în diversitate, apărând sub numele de Heinner și aparate de aer condiționat, frigidere sau alte electrocasnice mari.

Din ce am observat, sunt foarte populare aparetele precum roboții de bucătărie Heinner sau mașinile de tocat roșii/carne.

Heinner este popular în eMAG.ro pentru că aceștia sunt principalii vânzători

Heinner este o marcă care a fost pusă spre înregistrare de firma S.C. NETWORK ONE DISTRIBUTION S.R.L., o firmă care are legături foarte strânse cu eMAG, de aici probabil și explicația pentru că la eMAG sunt listate mare parte dintre produsele Heinner.

Totuși, în timp, acest brand a devenit mult mai popular și pe lângă eMAG sau Flanco a mai intrat în oferta multor alte magazine online sau magazine clasice de electrocasnice. La Altex nu am găsit însă gama Heinner, dar la magazine online precum Domo, CEL sau alte magazine mai mici sau mai mari produsele pot fi disponibile. De asemenea, Heinner este disponibil și în relele de cash&carry.

Faptul că aceste produse sunt sub numele de Heinner nu înseamnă că sunt toate produse la aceeași fabrică. Mai degrabă, importatorul dă o comandă semnificativă pentru anumite produse, iar fabrica o face cu ambalarea cerută de importator, iar la cantități mari se poate pune și nume personalizat, cum de altfel se întâmplă probabil în cazul Heinner.

Electrocasnicele Heinner sunt produse în Turcia și China

Produsele Heinner, majoritatea, conform unor declarații din presă ale proprietarilor acestui brand sunt produse în China și Turcia. La vremea acelei declarații, se mai spunea și că se caută fabrici din România care să producă electrocasnice sub denumirea Heinner.

Review-uri destul de OK ale cumpărătorilor

Nu am sesizat reviewuri prea negative la adresa acestei firme, până la urmă este printre cele mai ieftine, deci probabil oferă un raport calitate preț destul de bun. Totuși, am sesizat că au avut o problemă cu caloriferele electrice vândute în 2014, despre care au scris pe site că ar putea genera scurgeri de ulei.

Articole asemanatoare:

5 comentarii la „Ce știm despre firma Heinner?

 • 31 iulie 2018 la 12:46
  Permalink

  Am cumparat o cafetiera digitala model HCM – D915 in data de 2 iulie 2018 iar in 31 iulie nu a mai funtionat , un produs garantat 24 de luni. Este a doua cafetiera produsa de aceasta firma si care s-a defectat tot in timpul garantiei. In concluzie nu recomand nimanui si nici eu nu voi mai cumpara produse ale acestei firme care nu mi se par deloc ieftine.

  Răspunde
 • 1 septembrie 2018 la 19:33
  Permalink

  In 2017 am cumparat un frigider Hainner de la Emag.Din nefericire l-am pastrat multa vreme fara sa-l folosesc deoarece urma sa-l transport in provincie.Cand l-am dus la destinatie am avut surpriza neplacuta ca nu se inchide etans,garnitura de sus este prost pusa si trage aer si astfel primul raft e mereu plin cu apa,condenseaza.Nici butonul de lumina nu functioneaza cum trebuie,sta mereu aprins si trebuie permanent inchis cu mana.In concluzie e un produs de slaba calitate si nu-si merita banii.

  Răspunde
 • 27 octombrie 2018 la 12:06
  Permalink

  În data de 10 octombrie. 2018 am cumpărat de la Detleh din Carei,comandă online, o ladă frigorifică Heinner model HCF-N145A,și sunt dezamăgită pentru ca îmbinările de la fundul lăzi nu sunt etanșe. Pe acolo se scurge apă când dezghețI sau în alte situații, apa care se îmbibă în pereții din polistiren ,plus afectează consumul de energie.

  Răspunde
 • 4 septembrie 2019 la 13:32
  Permalink

  Am cumpărat un storcător de fructe Heinner cu melc, stoarcere prin presare cică, a funcționat ok de vreo 5, 6 ori apoi nu mai învârtea axul deși motorul mergea,l-am desfăcut și sau rupt câțiva dinți de la un pinion așa că pot să-l arunc. Așa o să umplem planeta cu gunoaie făcute doar să țină până ies din garanție!

  Răspunde
 • 17 octombrie 2019 la 15:36
  Permalink

  Vad aici numai comentarii negative. Eu personal sunt foarte multumita de ele. Isi fac treaba si dupa 2 ani… 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *