Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

Cinematograful ideal pentru a viziona noul film Batman :)

Cinematograful ideal pentru a viziona noul film Batman :)

O companie din Statele Unite – Elite Home Theater Seating, specializata in crearea de sisteme home cinema la comanda, la bugete mari si foarte mari, a aratat cum ar trebui sa arate cinematograful de acasa al oricarui fan Batman. Acest sistem a fost ales si de catre ei drept cinematograful personal al lunii, si – daca stam sa ne gandim nici nu este de mirare avand in vedere decorul – care include si un costum Batman, scaune extrem de comode si elemente de design combinate din Gotham City cu stilul Art Deco. Pana una alta, de mentionat este ca si acest proiect este un concept, costurile de realizare cu siguranta fiind extrem de mari si ma indoiesc ca multa ume si-ar permite acest lcuru – desi, undeva, cu siguranta exista amatori.

Elite Home Theater Seating este o companie care produce scaune de cea mai inalta calitate pentru cinemtografe, scaune care chiar pot fi configurate pana in cele mai mici detalii.

Mai jos veti regasi cateva poze ale conceptului. Asteptam in comentarii parerile voastre si daca va place modelul apasa pe like si share ­čśë

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cinematograful ideal pentru a viziona noul film Batman :), 9.0 out of 10 based on 1 rating

Articole asemanatoare:


Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *