Cum sa testezi Google Glass gratuit

Google Glass reprezinta un pas extrem de important in evolutia gadgeturilor, fiind practic un dispozitiv pe care il vei putea utiliza peste tot in timp real si care nu mai vine neaparat cu un input fizic, cum ar fi o tastatura sau un touchscreen.

In acest moment Google Glass se afla in dezvoltare, corporatia Google facand intre timp numeroase update-uri pentru varianta actuala, pentru ca ea sa intre in productie si comercializare cat mai stabil posibil.

In mod oficial ochelarii inteligenti Google Glass nu pot fi testati nicaieri insa compania QuickMobile va oferi gratuit posibilitatea de a testat acest nou device.

Prima testare a device-ului a avut loc marti, 7 mai, in magazinul Quickmobile din Baneasa Shopping City, din Bucuresti si urmeaza noi etape prin care compania va oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa acest nou device, gratuit.

Device-ul poate fi testat gratuit intre 8 mai si 8 iunie in magazinele Quickmobile din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Baia Mare, intre orele 16 si 18.

Ce sper eu este ca Google Glass va veni si in varianta in limba romana, altfel este cam degeaba. Totusi, in ultima vreme cei de la Google inclusiv pentru Android au lansat comenzi vocale, in limba romana.

Uite mai jos si una dintre primele reclame pentru noii ochelari inteligenti Glass de la Google.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *