De unde se pot cumpara filtre pentru canile de filtrare BRITA

Va povesteam acum mai bine de o luna ca am cumparat o cana de filtrare apa BRITA. Sunt foarte multumit de produs, am renuntat la a mai cara apa de la magazin si pana acasa si de momentele in care rtebuia sa ies din casa doar pentru a cumpara apa.

Filtrele pentru cana au o durata „de viata” de o luna de zile, indiferent cata apa filtrezi cu ele, aparent doar data de schimbare conteaza, cel mai probabil se degradeaza in timp, indiferent de ciclul de curatare. Cand am cumparat cana de la Kaufland am vrut sa fac doar un test, daca e pe atat de buna pe cat se lauda. La mijlocul acestei luni am ramas insa cu filtrul expirat astfel ca m-am deplasat din nou la Kaufland sa cumpar filtre, voiam sa cumpar un pachet de 3 filtre, pentru a avea o perioada mai indelungata. Din pacate, produsul a disparut cu totul de pe raft iar filtre nici vorba sa mai fie. Am ramas foarte dezamagit de acest aspect.

rezerva-brita-maxtra

Acum trebuie sa cumpar din nou filtre, si am doua variante preferate de unde as putea cumpara:

  • PentruGatit.ro – sunt importatorii oficiali, nu au neaparat cele mai mici preturi insa trebuie ca produsele sa fie mereu pe stoc
  • eMAG – pentru ca mai cumpar si altele si astfel nu platesc transport, plus este magazinul online de la care cumpar cel mai des

Pe magazinul PentruGatit.ro am vazut ca acum au o promotie de 3 filtre + 1 gratuit, totul in acest moment la 90 lei. Astfel, as avea asigurata apa filtrata pentru 4 luni.

Tot la importatorul oficial am vazut si un produs interesant, Recipientul filtrant Optimax 8,5 l care functioneaza cu aceleasi filtre. Pentru vara, in frigider, insa cred ca e o varianta mai buna cana filtranta.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *