Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

Despre

Despre

ElectroReview.ro s-a nascut din dorinta de a aduce o opinie cat mai obiectiva asupra produselor electrocasnice prezente in oferta magazinelor online si in lanturile de retail clasice. Parerile despre electrocasnice in ideea noastra trebuie sa depaseasca bariera de specificatii tehnice sau cea de o aprofundare prea detaliata asupra fiecarui detaliu al unui produs si sa incerce sa reflecteze specificatiile mai degraba in utilizarea casnica, obisnuita, cu care este pus in fata consumatorul. In fapt, aceasta este informatia cautata de catre client in 95% dintre cazurile in care se informeaza inainte de cumparare sau se formeaza decizia de achizitiona sau nu un anumit produs electrocasnic.

Obiectivul nostru este de a explica detaliile si specificatiile aparatelor electrocasnice asa cum doreste clientul dar totusi depasind bariera rigida a unui vanzator de la magazin de specialitate sau cea de promovare de pe un magazin online. Scriem despre produsele care ni se pare cele mai interesante din oferta magazinelor si va invitam si pe voi sa lasati pareri despre produse folosind comentariile!

Majoritatea produselor despre care scriem pe Electroreview nu au fost testate direct, iar articolele despre aceste produse sunt compilate folosind informatiile din specificatiile produselor oferite de catre producatori sau magazinele online. Insistam asupra verificarii informatiilor din mai multe surse; desi depunem eforturi in a oferi informatii concrete despre produse sau diferitele subiecte abordate.
Ocazional, pentru produsele cumparate de catre noi sau prietenii nostri alcatuim articole mai elaborate.

Cea mai mare parte a articolelor au link-uri de afiliere. Obtinem un comision mic pentru fiecare cumparare, asadar, daca te ajuta proiectul nostru, da click pe un link sau banner de pe site si cumpara de unde iti recomandam  – tot timpul magazine serioase! Nu vei plati nimic in plus pentru acest lucru. Daca nu cumperi din locul indicat de catre noi, noi nu vom primi comision – insa nu este o problema!

Poti sa citesti aici Termenii si Conditiile de Utilizare Electroreview.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)
Despre, 8.0 out of 10 based on 9 ratings

Captcha:
4 + 7 =