Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Energy Saver Electrolux EWT1062TDW, Clasa A+

Pentru cei care nu aveti foarte mult spatiu la dispozitie in locuinta pentru amplasarea unei masini de spalat rufe standard, dar vreti ca aceasta sa dispuna totusi de un volum destul de mare in interior, pentru o capacitate suficient de mare de incarcare, puteti incerca un model performant de masina de spalat cu incarcare verticala, cum ar fi Energy Saver Electrolux EWT1062TDW, disponibila la un pret moderat (verifica aici pret actualizat).

Incarcare Verticala – Economie de spatiu

Cu incarcare verticala, poti spala deodata o incarcatura de rufe de 6 kg si, in acelasi timp, masina de spalat sa ocupe foarte putin spatiu.

Are o viteza de centrifugare foarte buna, de maxim 1000 de rotatii pe minut; suficient, avand in vedere ca o viteza de centrifugare prea mare poate dauna tesaturilor rufelor tale (citeste mai multe in articolul despre cum sa iti alegi masina de spalat rufe).

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Linkuri Utile: Prezentare oficiala si manual de utilizare in limba romana + brosuri.

Clase inalte de eficienta la spalare si consum redus de energie si detergent

Cu o clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta la centrifugare C, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Energy Saver Electrolux EWT1062TDW aproape ca abia consuma: 1.02 kwh in program standard si 9680 litri de apa consum mediu anual. Protejeaza astfel si mediul inconjurator cu un maxim de eficienta, in schimb.

Multe programe de spalare

Are o serie numeroasa de programe de utilitate maxima, menite sa te ajute sa cureti si sa ingrijesti cam toate tipurile de tesaturi din rufele tale: program de spalare lana, program pentru rufe sintetice, program pentru tesaturi din bumbac, program pentru Jeans, program special pentru matase / perdele, program pentru haine Sport, program pentru rufe delicate, posibilitate de programare intarziata, program pentru consum redus de energie, astfel incat, pe langa consumul deja destul de mic, iti permite sa mai ajustezi si tu din consum, in cazul in care nu ai introdus in cuva rufe prea murdare.

Cu programul de pornire intarziata, amani pornirea ciclului cand ai tu; incarci masina de spalat si o setezi sa inceapa programul cand doresti, in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, astfel incat sa o descarci cand esti pregatit(a). Puteti selecta optiunea de Pornire Intarziata pe trei niveluri: cu o intarziere de 3, 6 sau 9 ore.

Destul de silentioasa la spalare

In plus, pe langa aceste programe multiple, este prevazuta si cu un sistem de echilibrare a incarcaturii, astfel incat nu produce foarte mult zgomot in momentul functionarii, fiind o masina de spalat rufe silentioasa, cu un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB si de 58 dB la spalare. In plus, are functia speciala Fuzzy Logic, care permite ajustarea consumului de curent electric, apa si detergent la tipul de incarcatura din cuva; economiseste astfel, din nou, consumand chiar si de 2 ori mai putin decat de obicei, daca, de exemplu, ai incarcat cuva doar pe jumatate. De asemenea, este prevazuta si cu un sistem de protectie in caz de iinundatii.

Design standard

De culoare alb, fiind o masina de spalat rufe cu incarcare vericala, are dimensiuni destul de mici, masurand 85 cm in inaltime, 40 cm in latime si 60 cm in adancime. Este prevazuta cu un display cu ecran LCD, care ofera informatii despre etapa de spalare, timpul ramas etc. Datorita acestui tip de afisaj, functiile si programele inteligente ale masinii de spalat rufe Energy Saver Electrolux EWT1062TDW sunt usor si rapid de selectat. Cu comenzi tactile, acestea sunt simplu de navigat si de setat.

Alternative

Un model similar, care difera doar printr-o clasa de eficienta energetica mult mai buna (A++) si… prin pret, implicit, ar fi masina de spalat rufe, tot cu incarcare verticala, de la acelasi brand: Time Manager Electrolux EWT1266EDW. Oricare ar fi alegerea, obtii cam acelasilucru: performanta, programe multiple, consum redus, capacitate de incarcare mare cu economie de spatiu si multe alte rezultate garantate datorita unor tehnologii inovatoare.

Video Review

Mai jos regasiti un videoclip ca sa va faceti o idee asupra felului in care arata, din pacate este versiunea pentru Ungaria unde numele masinii de spalat este personalizat si de asemenea programele sunt denumite in maghiara, dar pe versiunea de la noi nu este asa.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *