Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

GamesLine.ro – Promotia de Black Friday – Luni

GamesLine.ro – Promotia de Black Friday – Luni

Magazinul online de jocuri GamesLine.ro fura startul campaniilor de Black Friday si ofera primele promotii astazi, luni, 19 Noiembrie.

Campania magazinului de jocuri GamesLine incepe Luni, 19 noiembrie 2012 incepand cu ora 9 si va continua pana la ora 17:00 cu reduceri de pana la 50-60% la multe dintre titluri si de asemenea si la accesorii, cum ar fi tricourile branduite cu titluri si personaje din jocurile cele mai cunoscute. Campania este denumita sugestiv, Black Hours.

Edi Tecsan, detinatorul magazinului online GamesLine.ro ne-a declarat ca asteapta de la promotia de azi sa tripleze numarul de comenzi fata de o zi obisnuita iar traficul de pe magazinul online sa creasca exponential.

Dintre produsele care vor fi la reducere se numara World of Warcraft Mega Pack, Max Payne 3 PC dar si gaming itemuri si accesorii.

GamesLine.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online de jocuri, castigand atat increderea clientilor cat si a specialistilor din ecommerce-ul romanesc. GamesLine.ro a fost premiat 3 ani la rand cu premii la Gala GPEC si este atestat ca magazin de incredere Trusted.ro din mai 2011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
GamesLine.ro – Promotia de Black Friday - Luni, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Articole asemanatoare:


Etichete :

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *