Reviewuri si pareri electronice si electrocasnice

Hota traditionala Heinner CH400 – Design Diferit

Hota traditionala Heinner CH400 – Design Diferit

Designul este clasic insa cele doua variante de culori ale hotei Heinner CH400 fac usor diferenta datorita modelului pe negru si al celui metalic maro-ruginiu, este un design mai aparte pentru bucatarii cu personalitate. Are un randament destul de ok si un pret foarte accesibil (verifica aici pret actualizat).

La aceleasi caracteristici, pret asemanator de 190 lei, daca totusi insisti pentru culoarea alba, exista si modelul Heinner Clean Air 400. In afara de pret si culoare, caracteristicile sunt neschimbate.

Heinner CH400BRW

Hota traditionala Heinner CH400 este dotata cu 2 motoare a cate 100 W putere fiecare, 2 lampi de iluminare de 40 W si dezvolta o putere de absorbtie foarte eficienta de 400 mc/ora. Este dotata cu filtre metalice iar avantajul hotelor cu acest tip de filtrare este acela da a fi usor de intretinut si curatat, intrucat ele sunt complet lavabile.

Ca design, aparatul are o conformatie clasica, 5 butoane actionabile mecanic prin apasare, 3 trepte de viteza a puterii de absorbtie, dimensiuni de 60 x 50 cm si il poti gasi in doua variante moderne de culori: negru mat, metalic si maro-ruginiu de asemenea cu textura metalica. Hota mai dispune si de un geam de protectie reglabil.

Conceputa pe marimea buzunarului oricui, hota traditionala Heinner CH400, comparativ cu pretul de 220 lei are unrandament eficient, o putere de absorbtie multumitoare si un design placut, practic, usor de utilizat si intretinut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hota traditionala Heinner CH400 - Design Diferit, 7.0 out of 10 based on 2 ratings

Articole asemanatoare:


Etichete : ,

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>