Indesit CAA 55 – 260 litri, A+

Combina frigorifica Indesit CAA 55 este un aparat pe care deseori il recomandam ca o varianta de combina frigorifica ieftina cu o capacitate potrivita pentru familii mici si medii, de pana in 3-4 componeneti. Acesta vine la o capacitate de incarcare de aproximativ 260 litri, are o clasa de eficienta energetica inalta – A+ iar pretul de aproximativ 1200 lei (verifica aici pret si oferta) este unul extrem de potrivit, de aceea il punem in categoria aparatelor frigorifice pentru cei cu un buget nu foarte mare.

Avantajul principal al aparatului este ca are compartimentarea foarte bine facuta, cu o capacitate de incarcare a unitatii superioare de frigider la 155 litri iar cea a congelatorului usor peste medie comparat cu alte combine – de 105 litri, asadar Indesit CAA 55 reprezinta o excelenta varianta si pentru cei care nu se gandesc sa achizitioneze separat o lada frigorifica.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aparatul CAA55 are in unitatea superioara a frigiderului 2 rafturi de sticla independente care se pot regla pe inaltime pentru un plus de flexibilitate in pozitionarea alimentelor si bineinteles mai are un suport si deasupra compartimentelui de fructe si legume, asadar practic are sus 3 compartimente. Spatiul pentru legume-fructe este impartit in doua cutiute foarte practice, separate, asadar poti sa separi legumele de fructe in depozitate, lucru ce imi place foarte mult.

Daca rafturile sunt ajustabile, pe usa deja lucrurile sunt mai fixe, insa aranjate destul de bine, avem un suport pentru sticle mari cu spatiu sificient de mare, un suport pentru borcane si un suport mai maricel pentru branzeturi. Bineinteles, aparatul vine si cu suport pentru oua, modelul clasic cu capacitate de 10 oua.

Congelatorul, spre deosebire de aparatele concurente care vin cu 3 compartimente, acest electrocasnic Indesit are 4 compartimente, capacitatea de stocare fiind foarte buna. De asemenea, capacitatea de congelare este de 4.5 kilograme, sa zicem mediu.

Clasa climatica din care face acest aparat este extinsa, astfel ca opereaza la fel de bine intre 10 si pana la 38 grade se mentin valorile de operare normala, chiar daca la extreme motorul functioneaza ceva mai puternic.

In rest, manualul de utilizare se poate descarca de aici si mai spun ca dimensiunea aparatului frigorific CAA 55 de la Indesit este de 174 cm inaltime, 54.5 cm latime si 58 cm adancime.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *