Microsoft Office – Word, Excel si Powerpoint la abonament pentru pana la 5 calculatoare

In urma cu vreo 6-7 ani putine persoane erau care sa posede o licenta de Windows (sau cel putin eu cunosteam putine), mai mult doar firmele sau prin scoli intalneai variante licentiate. Intre timp lucrurile au evoluat si tot mai multa lume isi cumpara calculatoare sau laptopurile direct cu licenta aplicata de Windows. Acelasi lucru se intampla, e drept la scara mai redusa, si cu variantele de Microsoft Office, care inglobeaza popularele programe Word, Excel sau Powerpoint pe care mai toata lumea le foloseste. E adevarat ca exista si variante open-source (gratuite) si anume Open Office insa lumea s-a obisnuit inca probabil din scoala si studentie cu solutia de la Microsoft, chiar daca in linii mari fac acelasi lucru. Parca lucrurile curg un pic mai natural (probabil din obisnuinta) cu aplicatiile de la Microsoft.

Astazi am avut nevoie sa imi instalez si eu varianta platita de Word, pentru ca cea anterioara era de versiune veche si nu mai functiona cum trebuie, imi crapa la fiecare salvare a unui document sau prezentari.
Asa am inceput sa caut si eu variante pentru a avea Office 2013 instalat pe calculatoare si am descoperit ca Microsoft ofera ca abonament prin pachetul Office 365 aceste programe la un pret de aproximativ 43 lei/luna. Partea buna este ca pot partaja aplicatiile cu 5 membri ai familiei (sau prieteni) si pot sa il instalez in acelasi pret pe 5 dispozitive. Acest lucru inseamna ca pentru fiecare device te costa mai putin de 100 lei/an! Acum, cred ca toate familiile au in casa mai mult de un calculator sau un laptop, asadar uite o solutie nu foarte costisitoare pentru a avea Office cu licenta.

Screen Shot 2014-10-12 at 9.55.30 PM

Daca va hotarati sa cumparati licenta pentru un an de zile, aveti o reducere de 16% pentru office, adica veti plati 429.99 lei/an. In versiunea de abonament lunar cum am cumparat eu platesc 42.99 lei/luna, adica aproximativ 515 lei/an, dar am avantajul ca pot renunta oricand la abonament.

Inclus in abonament aveti pe langa aplicatiile Word, Excel si Powerpoint si One Note, Outlook, Access si Publisher. De asemenea si aplicatiile pentru telefoane mobile, iPhone, iPad, Android sau Windows Mobile.

Un alt lucru de mentionat este ca printre cele 5 instalari avem si varianta de Mac (Office 2011) cat si pentru Windows (Office 2013). Aplicatia de Mac este mult sub cea de Windows in ceea ce priveste pozitionarea meniurilor, in toate aplicatiile pe care le folosesc in mod uzual: Word, Excel sau Powerpoint.

In plus, pentru cei care sunt nehotarati, exista si varianta de a incerca complet gratuit timp de o luna de zile. Trebuie sa tineti insa cont ca trebuie sa va dati datele cardului si daca dupa luna de incercare nu anulati abonamentul, Office va incepe automat sa va ia luna de luna bani de pe card.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *