Mixerul HR1377 de la Philips

Pentru a face gatitul mai placut si mai distractiv, Philips au creat noul mixer HR1377. Acesta a fost proiectat in asa fel incat sa fie foarte usor de utilizat astfel incat nu va trebui sa te mai chinui cu accesoriile dificile si complicate, deoarece  durata de asamblare a acestui produs este de doar 10 secunde, oferindu-ti mai mult timp pentru savurarea produselor pe care le prepari. In plus, cu puterea de 700 de watts, acest mixer este unul dintre cele mai puternice produse printre competitori, fiind in stare sa faca fata chiar si celor mai dificile cereri ale consumatorilor.

Cu acest mixer vei avea optiunea de a amesteca, de a bate, a toca, rade, mixa si de a framanta, astfel incat preparatele sanatoase vor fi procesate intr-un timp rapid si cu o usurinta maxima. Cu o garantie de 2 ani, care poate fi prelungita pana la 4 ani, acest produs are pretul de 470 Lei (vezi aici pret actualizat), iar livrarea acestuia se face in mod gratuit.

Mancarea de calitate si proaspata este un lucru pe care orice bucatar al casei apreciaza, insa nu trebuie sa fi un expert culinar pentru a prepara astfel de produse, deoarece cu acest blender vei putea prepara rapid si usor aproape orice tip de mancare, la o putere maxima de 700W.

Capacitatea maxima a robotului de bucatarie este de 1,5litri, iar cea a canii cu capac este de 1 litru. Tubul de alimentare elipsoidal al acestuia si discurile metalice care sunt de o calitate superioara, garanteaza rezultate excelente.

Acest produs are 5 setari diferite de viteza si un buton Turbo pentru aplicatii mai dificile.

Accesoriile incluse sunt urmatoarele: un cutit de tocat pentru tocarea ingredientelor in cateva secunde, un disc pentru feliere si radere pentru prepararea retetelor mai diverse, si un accesoriu tel pentru frisca, albusuri de ou si spuma.

Toate accesoriile sunt foarte usor de curatat si pot fi introduse si in masina de spalat vase.

Cu mixerul HR1377 veti putea obtine niste rezultate profesionale in propria bucatarie, intr-un mod rapid si usor.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *