Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

REDUCERE Astazi la Cateva Electrocasnice Indesit

REDUCERE Astazi la Cateva Electrocasnice Indesit

Chiar daca anticipam ca eMAG Crazy Days va continua pana in preajma Sarbatorilor de Pasti, iata ca ne-am inselat si cel mai mare magazin online din Romania va continua cel putin inca saptamana asta cu promotiile la electrocasnice, se pare ca in pasi de cate doua zile per producator. Probabil datorita faptului ca ofertelele anterioare au prins extraordinar de bine, de ce ai opri ceva care merge, e o judecata corecta pana la urma.

Astfel, azi 17 si maine 18 Aprilie 2012 avem o oferta la Indesit. La ora redactarii articolului(00:00, dar se publica la ora 7:00) nu stiu inca exact procentul de reducere, insa ma astept sa fie de cel putin 20%, astfel ca cei care aveau in plan sa achizitioneze o masina de spalat rufe, masina de spalat vase sau combina frigorifica / frigider Indesit vor gasi in aceasta promotie ceva foarte bun care sa ii intampine.

Masinile de spalat rufe din promotie sunt Indesit IWD6105 – un model cu capacitatea de incarcare de 6 kilograme si dimensiune relativ slim si una de o capacitate de incarcare destul de mica – 4,5 kilograme insa cu avantajul faptului ca ocupa foarte putin – doar 45 cm pe adancime, modelul IWSD 4105(EU). In ceea ce priveste masina de spalat vase, aceasta e modelul Indesit DFG051, cu o capacitate de incarcare mare – de 12 seturi de vase si tacamuri.

De asemenea, in oferta mai avem doua aparate frigorifice – o combina frigorifica si un frigider, ambele potrivite mai ales pentru cei cu pana in 3-4 membrii in familie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
REDUCERE Astazi la Cateva Electrocasnice Indesit, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Articole asemanatoare:


Etichete : ,

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *