Road Hog – Noul Update pentru Bad Piggies de la Rovio

Trebuie sa recunoastem ca franciza Angry Birds de la Rovio este intr-adevar o forta fenomenala. Pana la urma, si-a facut aparitia pe platformele tuturor marilor sisteme de operare ale mobilelor si chiar s-a aflat ieri dimineata ca Angry Birds Star Wars isi va face cale catre platforma Blackberry 10 care a fost anuntat tot ieri in cadrul evenimentului New York City.

Acestea fiind spuse, ce spuneti de o joaca pe un teren verde, de data aceasta apartinand porcusorilor? Bad Piggies (Porcusorii rai), dupa cum a fost numit, va fi curand spre finalul unui update. Ne putem intreba, asadar, daca va trebui sa treaca o perioada la fel de lunga pentru Bad Piggies pentru a ajunge sa fie comparat cu franciza Angry Birds, insa acest lucru nu poate fi ghicit decat odata cu trecerea timpului.

Update-ul ce urmeaza pentru Bad Piggies, Road Hog, a fost dezvaluit intr-o postare pe Twitter de la insusi Rovio, in care imaginea afisata ca teaser infatiseaza un porc pe o pista, care este mai mult decat fericit sa fluture un stegulet cu carouri alb-negru, in timp ce cuvintele „Coming Soon…” („In curand”) atarna imediat in urma sa. Sa fie acesta un fel de titlu de karting? Indoielnic, mai ales ca mai mult ca sigur va cere multe minti stoarse pentru a castiga toate nivelurile din acest puzzler bazat pe fizica. Sa speram ca acesta va fi destul de complicat pentru a te tine ocupat cel putin pana la urmatorul update.

Road Hog - update pentru jocul Rovio Bad Piggies

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *