Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

Sony si Panasonic vor lucra impreuna pentru dezvoltarea displayurilor OLED

Sony si Panasonic vor lucra impreuna pentru dezvoltarea displayurilor OLED

Companiile japoneze Sony si Panasonic, pana nu de mult rivale pe sectorul intern si international, vor lucra impreuna pentru a dezvolta capacitatile lor de productie pentru televizoare OLED (Organic Light Emitting Diode); sau cel putin asta se afirma in cateva zvonuri, aparute inclusiv pe reuters.com, zvonuri care vor fi confirmate pare-se saptamana viitoare printr-un comunicat de presa comun.

Companiile sunt in discutii pentru a dezvolta o tehnologie pentru a realiza panel-urile OLED mai accesibile din punct de vedere al preturilor, mai ales pentru a balansa oarecum forta competitionala foarte acerba din partea competitorilor din Coreea de Sud – LG si Samsung.

In timp ce Sony dezvolta o tehnologie pentru a crea ecranele OLED pe o tehnologie bazata pe vopsele pe baza de spray-uri (sa nu va ganditi ca ar fi ca si cele clasice, ci la scara industriala), Panasonic incearca sa dezvolte tehnologia folosind imprimante pe baza de cerneala pentru noile panel-uri de televizoare.

Pana in acest moment, doar cei de la LG planuiesc o lansare la scara mare a unor televizoare cu display OLED, insa nimic confirmat oficial nu am vazut.

Credit foto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Articole asemanatoare:


Etichete : , ,

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *