Descrieri produse si specificatii tehnice pe intelesul tuturor

Cel mai mic TV LED: Teletech 16912

Cel mai mic TV LED: Teletech 16912

In legatura cu televizoarele Teletech am avut multa reclame la ele la posturile de televiziune mai ales datorita preturilor destul de mici, lucru cu care s-au facut producatorii destul de cunoscuti. Fiablitatea lor este destul de OK, avand in vedere ca brandul chiar nu a disparut si reteaua de service este extinsa prin magazine.

Astazi, cred ca va prezint cel mai mic model ca diagonala de pe acest site si din oferta magazinelor online, si anume televizorul LED Teletech 16912, un model cu diagonala de doar 40 centimetri insa cu rezolutie High Definition. Bineinteles, avand in vedere brandul si dimensiunile mici ale aparatului, are un pret foarte bun, de 449 lei (verifica aici pret actualizat) la comanda online cu livrare gratuita.

Avantajul acestui televizor Teletech 16912 este ca are si cateva porturi la care nu m-as fi asteptat, si anume HDMI, PC IN – adica VGA si USB, putand reda filme, muzica si poze direct de pe stickul USB. De asemenea are intrare SCART pentru decodare digitala si conectarea cablului direct in TV pe semnal analogic. Rezolutia la care imaginea este afisata este de 1366 x 768 pixeli, adica micutul televizor stie HD si densitatea pixelilor este foarte buna incat sa afiseze imaginea foarte clar. De asemenea, ecranul este de tip Edge LED ceea ce contribuie la un contrast real foarte bun.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Procesarea imaginii la modelul 16912 este la 50 Hz, decodarea este de tip NTSC iar luminozitatea este mare, de 500 cd/m2. Televizorul mai vine cu boxe integrate (evident) si cateva functii clasice cum ar fi timerul pentru oprire.

Pentru conectarea pe post de monitor efectiv se foloseste fie cablu HDMI, fie cel VGA si se face comutarea sursei imaginii de pe telecomanda sau televizor.

In concluzie, acest televizor de mici dimensiuni Teletech 16912 reprezinta o solutie pentru cei care cauta ceva mic, pentru bucatarie, camera copiilor sau alte incaperi mai mici. Poate fi usor de scos si pe teresa datorita dimensiunilor si a greutatii foarte mici si in plus acesta se poate folosi si ca monitor daca cel de la calculator ar ceda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Cel mai mic TV LED: Teletech 16912, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Articole asemanatoare:


O singura parere

  1. Din cate stiu, posturile romanesti care se receptioneaza pe cablu sunt codate PAL, ceea ce nu are nici o legatura cu NTSC care este format american. In general, formatul PAL se vede pe NTSC, dar numai alb-negru..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>