10% Reducere la Combinele Frigorifice Beko

La o navigare succintă în magazinul eMAG, căutând să mă informez care mai sunt prețurile pentru combinele frigorifice și ce modele noi au mai apărut, am observat o chestie foarte mișto. Combinele frigorifice Beko în acest moment se vând cu o reducere de 10% și bineînțeles transport gratuit până acasă, dacă comandați online.

Dintre modelele cele mai interesante mi s-au părut și plăcut:

 • Beko DBK 386 WDR+, despre care am scris mai multe detalii aici. Reducerea din acest moment pentru această combină frigorifică de 380 litri și clasa A+ este de 159 lei, așadar se poate cumpăra la 1439 lei. Anul trecut acest model se vindea cam tot la acest preț, însă de atunci s-au mai scumpit de câteva ori electrocasnicele similare
 • Beko DBK386WD++ este un alt model interesant de 380 litri, are o clasă mai înaltă de eficiență și se vinde mai ieftin decât modelul de mai sus. Diferența negativă este că nu are afisaj digital pe LED.

 • Beko DBD326XI+  este un frigider care a apărut în oferta celor de la Beko undeva prin toamna lui 2012 și are un look foarte interesant. Și acestui model i-a scăzut prețul cu 10%. Puteți aici citi un review cuprinzător despre acest frigider de calitate.

Alte modele care sunt în promoție:

 

Grăbiți-vă să prindeți oferta, nu știu care este perioada ei de valabilitate dar știu că aparatura frigorifică de la Beko este de o calitate ridicată. Dacă ai un aparat frigorific mai vechi, acum este momentul să o schimbi.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

2 comentarii la „10% Reducere la Combinele Frigorifice Beko

 • 3 august 2014 la 10:27
  Permalink

  doresc o oferta la combina BEKO actualizata pe luna August 2014 cu conditii de achizitionare. Va multumesc

  Răspunde
 • 17 august 2020 la 17:19
  Permalink

  Cât costă acel frigider din imaginea de mai sus,mă interesează .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *