11 ani eMAG cu o noua oferta eveniment – 1 milion de euro reduceri

Dupa renumitul Black Friday – cel mai important eveniment de shopping al anului din Romania, dupa doar a doua editie autohtona – cei de la eMAG pregatesc o noua oferta speciala pentru intreaga gama de produse vanduta. Oferta speciala va avea loc luni – 10 decembrie 2012, pentru a marca 11 ani de la lansarea magazinului online eMAG.ro.

Reprezentantii magazinului online promit reduceri totale in valoare de 1 milion de euro in carduri cadou, suplimentar reducerilor existente pe site. Pentru a putea face o comparatie cu Black Friday, atunci cei de la eMAG au oferit aproximativ 5 milioane de euro reduceri, insa de data aceasta nu se ia in calcul valorea reducerilor existente ci doar a cardurilor cadou oferite. Daca sunt comparabile reducerile? Cam da!

Important din punctul nostru de vedere este sa facem cumparaturile repede, din doua clickuri  pentru ca suntem convinsi ca vom asista la un nou Black Friday de data asta: suma reducerilor in vouchere este absolut colosala, daca stam sa ne gandim ca doar reducerea aceasta reprezinta un procent important din TOT ce s-a vandut de Black Friday – si mai avem si discounturile procentuale sau valorice din promotiile existente sau speciale pentru aceasta zi.

La fel ca in 23 noiembrie, si acum comenzile se vor livra exclusiv acasa si avem aceleasi recomandari: să avem cont creat, sa ramanem logati in cont si sa facem cumparaturile pana exista stoc – atat de produse, cat si de carduri cadou pe care sa le folosim la cumparaturi ulterioare.

Observati faptul ca reducerile vor incepe dimineata – nu s-a avansat nici de data aceasta o ora – din motive tehnice – asa ca vom sta cu degetele pe tasta F5 pentru a prinde o oferta foarte buna.

Cred ca este una dintre cele mai bune ocazii pentru a face si cumparaturile pentru Crăciun, cadouri pentru cei mici sau pentru a upgrada diferite echipamente – acum e una dintre cele mai bune perioade pentru a cumpara un laptop sau un televizor.

[sam_ad id=”47″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *