3 Aplicații de iPad pentru Pictură și Desen

 Poți crea de acum artă și cu aplicațiile pentru iPad, care adună laolaltă cele mai multe cerințe în ceea ce privește designul, seturi întregi de instrumente de pictură; „ustensile” avansate pentru compoziție în straturi și alte caracteristici minunate, fantastice până acum. Fie că ești un artist profesionist sau doar un simplu pasionat iubitor de artă, acum poți crea opere de artă frumoase cu cele mai bune instrumente de iPad pentru pictură și desen.

Melissa White, angajat la newvoucher – unul dintre site-urile de vouchere online din Marea Britanie – precum și un amator în desen, spune că aplicațiile iPad pentru pictură sunt de mare folos și, de aceea, le recomandă și celor interesați.

Procreate, având funcția de a ajusta culoarea (color adjustment), de a accentua (sharpen), de a integra în dropbox, de personalizare a mărimilor „pânzei” / imaginii (customized canvas sizes), instrumente pentru pete de culoare (smudge tools) și alte caracteristici tehnice care îți permit să folosești din plin cele mai bune tehnici pentru pictură.

Cu o interfață frumos concepută exclusiv pentru iPad, următoarea generație de instrumente de desenat, incluzând pensulele personalizate de la Procreate, precum și opțiuni de personalizare a setărilor pentru fiecare pensulă, sisteme avansate de stratificare a imaginii precum dynamic layers; mișcări de tip multi touch precum ajustarea opacității stratului pe ecranul întreg și multe alte caracteristici, nu e deloc dificil pentru tine să-ți creezi picturile personalizate.

SketchBook Pro e o aplicație de desen, dar care e perfectă și pentru pictură, având drept scop să asigure utilizatorilor o experiență unică pe iPad. Asta datorită unui set complet de instrumente pentru desene și schițe, pe care îl încorporează.  Unele trăsături au fost realizate special pentru iPad, incluzând ajustarea mărimilor imaginii, spațiu de lucru în wide screen (pe lățimea ecranului), „biblioteca” de culori; suport multi-touch, colecție de pensule; gestionarea layerelor și suport iCloud pentru acces la diferite alte dispozitive, toate caracteristicile pentru a face din desenul tău unul unic.

Aplicația SketchBook Pro pentru iPad
Aplicația SketchBook Pro pentru iPad

Inspire Pro reușește să aducă o experiență minunată în ceea ce privește desenul și pictatul. Însoțit de toate trăsăturile care includ o varietate de pensule de calitate, diferite setări pentru pensulă, diverse stiluri de pictură, înregistrare video a redării pe pânză, cele mai recente selecții de culoare; suport la presiune sensibilă de tipul unui stilou/creion și salvare rapidă și ușoară;  importare și exportare de imagine. Inspire Pro este un must-have pentru un începător într-ale desenului sau expert de nivel mediu.

Aplicatie desen Inspire-Pro pentru iPad
Inspire Pro iPad

Toate aceste aplicații iPad pentru desen pot fi descărcate de aici. iPad-uri găsești aici.

Sursa: shakethetech.com

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *