300 lei Reducere la pretul lui Samsung 32EH5450

Intre 25 si 27 martie 2014 la eMAG are loc Spring Fest – Festivalul Reducerilor si cu aceasta ocazie am dat de niste oferte foarte bune. Printre reduceri se numara si televizorul Samsung 32EH540 – despre care am scris aici.

Astfel, in acest moment televizorul costa 1299 lei, o reducere de 300 lei fata de pretul obisnuit, atunci cand modelul nu se afla neaparat intr-o promotie. Oferta este una foarte buna pentru ca televizorul are o diagonala potrivita pentru sufragerii de dimensiuni mici si medii si de asemenea functionalitatile de Smart TV sunt bine realizate, in obisnuinta Samsung.

Samsung 32EH5450 este un model de televizor din gama 2012 a sud coreenilor, are o imagine redata in rezolutie Full HD si este un televizor care se poate conecta la internet prin cablul standard de net. Are si posibilitate de wireless, printr-un dongle suplimentar cumparat. 32eh5450 are toate optiunile unui televizor modern, inclusiv player multimedia integrat, tuner digital DVB-C, conectivitate pe 3 porturi HDMI, slot CI+, samd.

Zic sa profitati de oferta cat mai repede, pana nu iese televizorul din stoc 😉

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *