Smart TV Samsung 32F4500

Samsung 32F4500 este un televizor la care tot mai multe magazine ii fac reclama, atat online cat si prin intermediul celorlalte canale de promovare. Si pe buna dreptate, ofera specificatii destul de bune, diagonala este una medie si pretul este excelent (verifica aici pret actualizat). Nu este un televizor 3D, insa poate mai importanta este specificatia de Smart TV, conexiunea wireless disponibila si slotul CI+ compatibil atat cu RDS cat si cu UPC.

32F4500 este un televizor din gama celor produse in 2013, asadar tehnologia folosita este una destul de recenta. Poate singurul dezavantaj al acestui model este ca ofera rezolutie doar HD (1366×768 pixeli), cam ca televizoarele mai premium din…2009-2010. Daca era Full HD, probabil la pret se mai adaugau cateva sute bune de lei.

Chiar daca rezolutia oferita nu face neaparat cinste acestui televizor, notam un plus deosebit pentru designul extrem de modern al televizorului, cu un stand care arata foarte futurist. Grosimea panoului este de aproximativ 5 centimetri in punctul iar greutatea este una pana in aproximativ 6 kilograme, destul de caracteristica televizoarelor LED.

Modelul Samsung 32F4500 se regaseste in oferta online a celor de la eMAG si a celor de la Flanco. La eMAG chiar am vazut si cateva reclame la TV care au rulat pentru promovarea acestui model. Eventualul service pentru aceste televizoare cumparate de la eMAG este asigurat de catre Servskills.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

samsung-32f4500

Despre ce inseamna un Smart TV am explicat deja aici, asa ca nu voi relua aceasta informatie foarte pe larg. In principiu este vorba de televizoare care au acces la internet, ofera un browser si pot reda cateva aplicatii (din ce in ce mai multe). Am inteles ca acest televizor deja vine si cu un browser destul de bun si este mai rapid decat modelele de acelasi buget cu productie la sfarsitul lui 2012/inceputul lui 2013.

Ecranul acestui televizor Samsung, bineinteles, este unul de tip LED, insa cum scriam mai sus, ma cam dezamageste ca este doar de specificatie HD si nu e Full HD. Un Smart TV Full HD la acest pret ar fi fost de vis!

Diagonala oferita este de 80 centimetri, acum acasa am un televizor cu 80 cm diagonala si parca as fi vrut ceva mai mare, insa e ok. Daca cumva bugetul permite, as recomanda sa luati in considerare si televizoare de 100 cm, chiar daca de exemplu i-ar lipsi Smart TV-ul (insa sa fie cu conexiune LAN, macar). Depinde si cat de mare este camera in care veti amplasa televizorul in alegerea diagonalei potrivite.

Pe partea de sunet, Samsung 32F4500 vine cu doua boxe de 10W RMS, integrate direct in carcasa si decodare inclusiv de tip DTS. Playerul multimedia decodeaza cam orice format, asadar redarea filmelor de pe dispozitive externe nu va fi o problema.

Daca vorbeam de conectare externa si redare de filme, teoretic ar trebui sa redea si filme in format mkv, insa va spun ca nu este necesar sa redati filme in format DVD, este suficienta versiunea avi ceva mai imbunatita pentru a se profita la maxim de rezolutia oferita de catre televizor.

samsung-32f4500-rear-connections

Acest Samsung vine pe langa intrarile de conectare la net/retea si cu doua intrari USB 2.0, 3 porturi HDMI si celelalte intrari uzuale ale unui televizor modern.

Din partea noastra, acest televizor este de nota 8 punand in balanta specificatiile si pretul, ar fi fost o nota ceva mai mare daca oferea o rezolutie a ecranului de tip Full HD. Insa cred ca merita atentia ta daca nu vrei neaparat o imagine Full HD. Voi ce nota dati acestui televizor?

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *