7 mașini de spălat rufe cu încărcare frontală sub 1.000 lei recomandate

Alegerea unei mașini de spălat rufe ieftine nu este o misiune ușoară, atât din prisma varietății de modele disponibile spre cât mai ales dacă în ecuație introducem și alte preferințe, cum ar fi încadrarea sub un anumit preț.

Am spus să îți facem misiunea ceva mai ușoară și să îți facem o listă scurtă cu 7 mașini  de spălat rufe ieftine, cu preț sub 1000 lei, recomandate de către clienți din prisma review-urilor publicate de către magazinele online.

Pentru relevanță și datorită faptului că sunt mult mai populare, am inclus în aceste recomandări doar mașini de spălat rufe cu încărcare frontală – din față.

Capacitatea de încărcare a acestor modele de regulă este de 5, 6, foarte rar de 7 kilograme capacitate încărcare, dar desigur că asta face să fie o mașină de spălat rufe de regulă pentru încărcăturile unei familii de 3-4 persoane.

Așadar, acest articol vine în completarea ghidului general de alegere mașini de spălat rufe.

Arctic EF6100A+ Mașină de spălat rufe slim cu capacitate 6 kilograme

Acest Arctic EF6100A+ este un best buy având în vedere prețul și specificațiile sale. Este o mașină de spălat rufe excelentă pentru familii care nu sunt foarte avide după tehnologie.

Arctic EF6100A+ vine cu 6kilograme capacitate încărcare și viteză de 1.000 rpm. Clasa de eficiență energetică este A+. Unul dintre marile sale avantaje este și faptul că are o dimensiune slim.
Poate singurul neajuns este lipsa unui display care să afișeze informații precum timpul rămas de spălare.

? verifică aici preț și disponibilitate

Indesit IWSNE 61253 C – Mașină de spălat rufe slim, 6 kg, clasa eficiență A+++

Mașina de spălat rufe Indesit IWSNE 61253 C este un best buy în categoria sa pentru că vine cu o clasă de eficiență energetică A+++, are o încărcare cu rufe de până la 6 kilograme și mai este și un model slim, deci ocupă puțin spațiu.

Nu întotdeauna se găsește la un preț mai mic de 1.000 lei, dar în jurul acestei valori este prețul obișnuit pentru această mașină de spălat rufe Indesit.

Modelul a apărut încă din anul 2014 pe piață, așadar nu este neapărat o mașină de spălat rufe de producție recentă, dar asta înseamnă și că se vinde mai ieftin, tocmai din acest motiv, pentru a se goli stocurile. Tehnologic însă este o mașină de spălat rufe bună.

? verifică aici preț și disponibilitate

Beko WKB61032Y – Mașină de spălat rufe slim – capacitate 6 kg

Beko WKB61032Y este una dintre cele mai populare mașini de spălat de capacitate 6 kilograme aflate la vânzare în cadrul magazinelor online la momentul redactării acestui articol.  Este o mașină de spălat cu încărcare frontală, are și un mic ecran LCD și este de tip slim.

Are o clasă de eficienţă A++ şi o viteză de centrifugare de 1.000 rotaţii pe minut.

Maşina aceasta de spălat are un design ceva mai clasic, având în vedere că este un design pe care l-am văzut de ceva ani pe maşinile de spălat rufe produse de turcii de la Beko.

? verifică aici preț și disponibilitate

Hotpoint WMSF 622 – Slim, capacitate încărcare 6 kilograme

Hotpoint WMSF 622 este și el un model ceva mai vechi și prezent de ceva vreme în oferta magazinelor online. Totuși, chiar dacă este un model mai vechi, are numeroase review-uri, așadar este un model care și-a dovedit, până acum, buna fiabiliate.

Mașina această de spălat rufe de la Hotpoint vine cu o capacitate de încărcare tot de 6 kilograme, dar are o viteză de centrifugare peste medie pentru un model ieftin – de 1.200 rotații pe minut la centrifugare.

Clasa de eficiență energetică a acestui model este A++, fiind un model foarte eficient în ceea ce privește consumul de energie electrică.

? verifică aici preț și disponibilitate

Arctic AFD7201A+++ Mașină de spălat rufe econoomică de capacitate mare

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++

Poate mai rar găsit la prețuri de sub 1.000 lei, Arctic AFD7201A+++ este un model complet care se bucură de o clasă de eficiență energetică ultra-modernă, consumând puțină energie electrică.

Mai mult decât atât, capacitatea acestei mașini de spălat rufe este de 7 kilograme, reușind să spele dintr-o singură tură o cantitate mare de rufe.

În plus, viteza de centrifugare de 1.200 rotații pe minut este super bună, având o eficiență ridicată pentru uscarea hainelor.

Dimensiunile mașinii de spălat rufe sunt bine proporționate, chiar dacă capacitatea ei este ceva mai mare decât a modelelor anterior prezentate.

? verifică aici preț și disponibilitate

Heinner HWM-M7012A+ capacitate mare de încărcare și clasă eficiență energetică A+

Tot o mașină de spălat rufe de capacitate ceva mai mare este și acest Heinner, o marcă de electrocasnice ceva mai puțin cunoscută, dar care este prezentă de ceva ani pe piața din România.

Heinner HWM-M7012A+ are o capacitate de încărcare de 7 kilograme de rufe uscate, are o viteză de centrifugare de 1.200 rotații pe minut iar clasa de eficiență este un decent A+, destul de bun însă pentru o mașină de spălat rufe de capacitate mare și la preț cât mai mic.

Mașina de spălat se programează ușor, așadar la fel ca modelul prezentat anterior Arctic EF6100A+ poate fi o mașină de spălat rufe care poate fi destinată și vârstnicilor.

? verifică aici preț și disponibilitate

Daewoo DWD-FV2021 – 7 kg încărcare şi clasă A+++ de eficienţă energetică

Daewoo DWD-FV2021 este o maşină de spălat rufe foarte economică şi la fel ca ultimele modele, este tot un model ieftin care permite o încărcare de până la 7 kilograme de rufe uscate.

Pe lângă economia oferită de clasa de eficienţă energetică A+++, maşina de spălat rufe produse sub marca sub-coreenilor de la Daewoo mai prezintă şi o viteză de centrifugare de 10oo rpm.

Nu este o maşină de spălat rufe slim, aşadar dimensiunile ei sunt relativ robuste, cu o adâncime de 60 cm.

? verifică aici preț și disponibilitate

Aşadar, după cum poţi observa, sunt multe modele foarte interesante de maşini de spălat sub 1.000 lei. Iar modelele exemplificate şi recomandate mai sus sunt doar vârful aisbergului, pentru că în oferta magazinelor online sunt zeci de astfel de modele, după cum singur poți să descoperi aici.

În plus, e indicat să te uiți peste linkul de mai sus pentru că prețurile pot fluctua uneori chiar și în timpul zilei de mai multe ori, după cum a explicat șeful eMAG.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *