76 milioane de console PS3 vandute la nivel global, cum sta Xbox360?

Scriam de dimineata intr-un articol in care spuneam ca jocurile vandute in retailul clasic sunt intr-o scadere ca numar de vanzari si tot in acel articol spuneam ca nu avem date referitoare la vanzarile consolei Sony PlayStation in respectiva cercetare. Ei bine, am dat peste un articol de la Ubergizmo care vine cu cifre relevante si asupra vanzarilor lui PS3 comparat cu numarul de vanzari Xbox 360.

Din punctul meu de vedere, Xbox 360 si PlayStation 3 impart doua generatii in ordinea preferintelor, cei mai tineri astazi preferand consola XBox a celor de la Microsoft iar cei care au trecut de varsta adolescentei sunt fanii consolei de la Sony.

Personal prefer PS pentru ca am crescut cu aceasta consola si consider controller-ul de la PS3 ca foarte comod in utilizare, cu miscari mai naturale decat cele de la Xbox, insa acest lucru poate fi doar o impresie personala.

Consola Xbox 360, inca de la lansarea din 2006 s-a bucurat de un succes foarte mare, iar cei de la Sony au contrabalansat oarecum situatia lansand in 2007 noua consola PS3.

Intr-o statistica a numarului de unitati vandute la nivel global, se pare ca cei de la Sony au reusit sa livreze 77 milioane de console PS3, in timp ce Xbox a vandut 76 milioane unitati, chiar daca lansarea lui PS3 a venit un an mai tarziu iar in aceste statistici nu este inclus numarul de console PS2 vandute, la care productia a incetat abia la sfarsitul lui 2012.

Voi ce consola preferati, Xbox sau PlayStation3?

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *