A aparut trailerul la cea mai recenta varianta a jocului Angry Birds Star Wars

Veste buna pentru fanii jocului Angry Birds, pentru ca Rovio tocmai a lansat un nou trailer al urmatoarei versiuni a jocului: Angry Birds Star Wars. Dupa cum s-a vazut in primul trailer, personajele jucause au fost fiecare inzestrate cu abilitati unice, caracteristice. Pasarea R2-D2 are un fascicul de tractare, distrugator, iar C-3PO se deagregheaza.

Dar inca mai exista o noua speranta, o noua sansa ca Disney sa loveasca din nou, intorcandu-se cu un branding inteligent. Daca nu, atunci Disney isi protejeaza proprietatea si nu acorda licenta vrand-nevrand. Sub controlul lui Lucas, Star Wars a devenit copilul-poster al unei proaste licentieri, care a defaimat brandul si a ruinat amintiri nenumarate. E surprinzator ca nu au fost automate de Taco Bells sau Mountain Dew imprastiate in episodul premergator filmului.

Jocul Angry Birds Star Wars ar putea fi cel mai bun joc de mobil din istorie. Chair e foarte distractiv. Se pare ca Rovio a facut o treaba foarte buna incorporand tema din Star Wars intr-un joc de Angry Birds care, de-a lungul jocului, infatiseaza caracteristicile spatiale originale.

Noul joc Angry Birds Star Wars va putea fi downloadat incepand cu 8 noiembrie 2012. Pana atunci, nu ne putem multumi decat cu teaserul. Enjoy! ­čśë

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *