Activarea modului de vacanță la combinele frigorifice Samsung

Multe dintre combinele frigorifice produse recent de către Samsung sunt dotate cu o funcționalitate denumită „Mod de Vacanță”.

Această funcționalitate este extrem de utilă atunci când pleci pentru perioade mai lungi de acasă și nu ai nevoie de răcirea alimentelor din unitatea superioară a frigiderului, dar ai nevoie să păstrezi alimentele din congelator înghețate.

De asemenea, este foarte utilă această funcționalitate și pentru că nu trebuie să dezgheți congelatorul, o activitate deloc plăcută.

Prin activarea acestei funcționalități se oprește răcirea unității de frigider (se menține de multe ori totuși o temperatură de 15 grade Celsius), dar se menține răcirea congelatorului.

Cum se activează modul Vacanță / Holiday?

Activarea se face apăsând mai mult de 3 secunde butonului Fridge, Child Lock sau Vacation, ulterior aparatul emițând fie un beep, fie să indice pe display activarea acestei funcționalități.
Resetarea și repornirea frigderului se face în mod similar.

Atenție la repornirea unității de frigider să nu îl umpleți din prima

Recomandarea noastră este ca totuși atunci când se face pornirea frigiderului să nu îl umpleți cu multe alimente.

De asemenea, până să ajungă la echilibru termic este posibil ca pereții laterali ai aparatului frigorific să se încălzească, mai ales dacă este o combină frigorifică cu sistem no frost.
Este normal, întâlnit de multe ori la aparatele frigorifice Samsung. Nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *