Aeroterma ceramica Concept VT7030

Aeroterma reprezintă o modalitate de încălzire a locuinței la fel de populară ca și caloriferul electric. Aeroterma este o unitate minimalistă care utilizează o rezistență pentru a încălzi. Există actualmente pe piață aeroterme mici dar și modele mai mari echipate cu mai multe opțiuni de utilizare. Avantajul suprem al unei aeroterme este oferit de prețul scăzut de achiziție, mai mic decât o altă soluție de încălzit existentă pe piață. Dacă vrei să afli mai multe despre achiziția unei aeroterme, avem pentru tine aici un ghid de alegere aeroterme.

In cele ce urmează ne vom opri asupra aerotermei ceramice Concept VT7030. Un produs ieftin și bun, ideal pentru cei care își doresc o investiție mică și cât mai multe beneficii. Aeoterma ceramică prezentată este una prietenoasă și eficientă din toate punctele de vedere, drept urmare merită atenția oricui. Prețul devine un motiv esențial pentru a lua decizia finală în cazul acestei aeroterme ceramice – verifică aici preț actualizat.

Aeroterma ceramică Concept VT7030 este un produs cu o putere totală de 1500W, cu protecție la supra-încălzire.

Această aerotermă este una simplă și clasică, de culoare gri, ideală pentru încălzirea locuinței odată cu instalarea sezonului rece. Protecția de supra-încălzire reprezintă o funcție specială care nu lipsește de la acest produs și poate fi cea mai potrivită alegere pentru cei care nu își doresc să investească prea mult într-un astfel de produs.

Concept VT7030 arată bine și se interează perfect în spațiu, nu ocupă mult spațiu și se poate folosi și vara deoarece este prevăzută cu funcția de aer rece/ventilator. Reglarea este fluentă, Concept VT7030 este dotată cu un element de încălzire PTC de cea mai bună calitate.

Avantaje Concept VT7030

  • -Aeroterma ceramică la un preț foarte bun
  • Model ceramic, cu o durabilitate extinsă.
  • Cei 1500 W sunt mai mult decât suficienți pentru a încalzi camere de apartament (40mc).
  • Include multiple reglaje si functii foarte utile.
  • Designul este unul elegant

Dezavantaje Concept VT7030

La ventilare această aerotermă cermaică poate fi zgomotoasă.

Reglajele sunt extrem de  ușor de realizat, astfel încât nivelul de confort să fie păstrat pe tot parcursul zilei, grație gradului mare de automatizare. Datorită funcției de ventilator, aparatul nu va fi utilizat doar sezonier, ci își poate găsi locul în spațiul tău de locuit și pe timp de vară. Suntem conștienți de făptul ca ți-ai dori cea mai bună aerotermă pentru locuința sau biroul tău, de aceea iți propunem sa arunci o privire la aeroterma ceramică Concept VT7030.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *