Aeroterma ceramica Tesy HL 222 HPTC, mic si eficient

Tesy HL 222 HPTC este o aeroterma de ceramica mica, ieftina si extrem de eficienta datorita constructiei impecabile. Este ideal pentru a fi montat in spatii mai mici, cum ar fi un birou sau o camera mica, atat pe podea cat si pe un birou sau masuta. Ofera o incalzire rapida datorita puterii de 1800W iar designul este destul de frumos, fiind pe culoare neagra. Este un pic mai scump decat modele similare (verifica aici pret actualizat) insa consider ca merita fiecare banut.

Designul lui Tesy HL 222 HPTC este practic ca al unei boxe audio, de aceea nici nu prea iese in evidenta daca intre alte obiecte, ceea ce pentru mine este un avantaj, nu vreau ca aeroterma sa fie vizibila in incapere, spre deosebire de aeroterme de perete sau panouri radiante.

Spuneam ca aceasta aeroterma este destul de mica, intr-adevar are o dimensiune de doar 15x28x29 centimetri si are de asemenea grad de protectie II. Cu toate ca este mic, este extrem de eficient pentru ca are o rezistenta de ceramica ceea ce mai retine un pic de caldura si atunci cand se opreste si in plus ii ofera o siguranta mai buna dpdv electric. Cu toate ca este mic, se preteaza pentru incaperi de pana la 39 metri cubi, ceea ce este destul de ok.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

De asemenea Tesy HL 222 HPTC are si variator de putere pentru a selecta intre puterea de incalzire de 900 W sau 1800 W, poseda termostat reglabil (un buton pe marginea aparatului) si tot acolo este si variatorul. In plus, aparatul vine cu protectie anti inghet ceea ce il face ideal si pentru incaperi ceva mai in afara standardelor de locuinta. Pe langa asta are si siguranta anti supraincalzire, fiind asadar cu protectie impotriva accidentelor.

Pe langa faptul ca se foloseste de regula iarna, acest aparat de incalzit Tesy mai are si functia de ventilator, utila in verile toride cand ai nevoie de un pic de reimprospatare a incaperilor prin circulatia ceva mai buna a aerului.

Multe alte lucruri nu se pot spune despre aceasta aeroterma Tesy, este un aparat destul de comun insa calitatea este peste media produselor similare, lucru care in fapt se reflecta si in pretul ceva mai mare, dar zicem noi – justificat.

Datorita faptului ca are dimensiuni mai micute si are o greutate mica se poate transporta cu usurinta.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *