Aeroterma Ceramica Tesy HL 232 VPTC

Tesy HL 232 VPTC este o noua aeroterma de la producatorul european de aparate pentru incalzire de la Sud de Dunare, insa acest model este ceva in nota aparatelor de anul trecut, designul fiind unul pe gri. Nu arata extraordinar insa este un model ceva mai ieftin si isi face treaba la fel ca modele mai scumpe. Costa undeva la 110 lei (verifica aici pret actualizat), ceea ce il face un aparat bun de luat in seama in zilele friguroase de toamna sau iarna.

Aparatul este recomandabil pentru incaperi de dimensiuni de pana in 39 metri cubi, asadar este potrivit si pentru camere ceva mai mici si cum are protectie anti inghet poate fi folosit si in alte spatii mai neconventionale, unde nu se locuieste permanent ci ai nevoie de incalzire doar pe perioada in care lucrezi sau ai alte activitati acolo. Un exemplu de spatiu mai neconventional la care ma gandesc ar fi garaje, beciuri sau diferite baraci.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aeroterma Ceramica Tesy HL 232 VPTC
Aeroterma Ceramica Tesy HL 232 VPTC

Tesy HL 232 VPTC vine cu grad de protectie II, datorita faptului ca are termostat de siguranta si are rezistenta de ceramica, astfel ca il poti folosi in deplina siguranta fara grija aerotermei daca se supraincalzeste sau merge peste temperatura necesara.

De asemenea aceasta aeroterma Tesy vine cu o putere de 1800 W si se poate regla pe doua trepte de putere de 1800 si 900 W, plus ca are termostat de camera pentru reglarea pornirii intre 5 si 35 grade celsius, in functie de temperatura la care vrei sa ajunga incaperea in care pui aparatul.

Acest Tesy HL 232 VPTC are o greutate de doar 2 kilograme, in ciuda componentelor metalice si a rezistentei de ceramica si are o dimensiune de 21.4×26.5×19 centimetri, fiind extrem de practic cand vrei sa il muti dintr-o incapere in alta.

Vine si cu un plus de folosire prin functia de ventilare fara caldura, putand fi folosit astfel si vara pe post de ventilator, el fiind asadar un produs pentru toate sezoanelor gratie modulelor independente facute de inginerii de produs de la Tesy.

Consider ca acest aparat este unul foarte bun, insa daca vreti un plus pe partea de design as recomanda sa va uitati si peste modelul similar pe negru Tesy HL 222 HPTC, care are o forma ceva mai frumoasa.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *