Aeroterma Heinner HFH-2200

Mic, ieftin și eficient, cam asta se poate spune pe foarte scurt despre aeroterma Heinner HFH-2200. Acesta este un model care a apărut de curând în oferta magazinelor online și este o variantă bună pentru a încălzi încăperi de suprafață mică. Are și dimensiuni destul de mici, astfel că poate fi folosit și pe post de aparat de încălzire portabil, practic îl poți transporta cu ușurință oriunde ai nevoie.

După cum spuneam, modelul este extrem de ieftin, acum fiind vândut la un preț extrem de mic (verifică aici preț actualizat).

Aparatul are o putere de încălzire de 2000W  și are două trepte de putere, una cu reglaj la 1000 W și una la 2000 W, puterea maximă de încălzire. Printre comenzile pe care le deține Heinner HFH-2200 este avantajat de termostatul reglabil, desigur nu se reglează la o temperatură anume ci mai mult la ghicite, însă pentru un model atât de ieftin, este perfect.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aparatul are două comenzi și anume întrurupătorul pentru selectarea încălzirii și întrerupătorul de comandă al termostatului. Vine și cu protecție pentru supraîncălzire, clasa de protecție fiind IP20.

Util: Radiatorul este echipat cu două dispozitive de siguranţă, care vor opri funcţionarea sa în caz de  supraîncălzire accidentală (de exemplu, obstrucţia gurilor de acces şi a grilajelor de evacuare ale aerului, rotire înceată sau încetarea rotirii motorului). Pentru a pune din nou în funcţiune aparatul, deconectaţi pentru câteva minute ştecherul din priza de alimentare, îndepărtaţi cauza  supraîncălzirii, apoi conectaţi aparatul din nou.

Acest aparat se poate folosi și vara, pe post de ventilator, pentru funcția doar de ventilator se întoarce întrerupătorul din dreapta la poziția *.

Nu este extrem de gălăgios, la putere maximă rulând la un nivel de zgomot de sub 60 decibeli.

Designul este relativ modern, însă construcția nu este deosebit de specială, adică arată exact cum trebuie să arate o aerotermă ieftină. Culoarea predominantă este pe negru cu rama albă.

Manualul de utilizare pentru acest aparat de încălzire Heinner HFH-2200 se poate descărca de aici.

Reține faptul că această aerotermă este una simplă și în momentul în care se oprește, căldura nu mai este reținută. O aerotermă care este ceva mai eficientă pe acest aspect ar fi una cu încălzire pe ceramică, cum ar fi modelul Tesy HL 222 HPTC, evident mai scumpă, se vinde la aproximativ 140 lei (verifică aici preț actualizat).

Manualul de utilizare al aerotermei este disponibil aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *