Aeroterma Tesy HL-240 H

Mai tineti minte vechile aeroterme de fabricatie comunista, cu colturi rotunjite si la care vedeai cum se incalzesc rezistentele? Ei bine, acest Tesy HL-240 H este exact corespondentul mai modern al vechilor aparate. Se remarca printro putere mare de incalzire si prin pretul foarte mic, fiind vandut la aproximativ 99 lei (verifica aici pret actualizat). E drept, carcasa veche metalica si dreptunghiulara a aparatelor de acum cativa zeci de ani a fost restilizata si in loc de metal se foloseste plastic pentru un grad de protectie mai mare, la nivel teoretic cel putin.

De asemenea fata de vechile aparate HL-240H are o ceva mai buna protectie din punct de vedere al temperaturilor de functionare in deplina siguranta, pentru ca are si protectie anti inghet a intregului sistem, facandu-l utilizabil si in spatii care nu sunt neaparat de locuit. Desigur, o aeroterma cu rezistenta de ceramica cum ar fi modelele HL 232 VPTC sau HL 222 HPTC sunt ceva mai bune, insa au o putere de incalzire mai mica si sunt mai scumpe. O alta varianta mult mai ieftina este HL201V dar nu cred ca ar fi varianta cea mai fericita.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Revenind la Tesy HL-240 H, trebuie spus ca are o putere de incalzire extrem de buna, de pana la 2400 W insa se traduce si printr-un consum de energie electrica destul de mare. Cu toate acestea, se poate regla puterea pe doua trepte – 1200/2400 si de asemenea are termostat reglabil si indicator luminos de functionare.

Datorita dimensiunilor de 29 x 16 x 29 centimetri, este un aparat de incalzire practic care poate fi mutat si transportat extrem de usor.

Consider ca in ciuda faptului ca are un consum de energie electrica destul de mare, aceasta aeroterma Tesy isi indeplineste extrem de eficient scopul, incalzind chiar si incaperi ceva mai mari intr-un timp foarte rapid. Exista si alte alternative insa la pret mai mare, de aceea poti sa te hotarasti foarte rapid pe acest model.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *