Akai LT-2670AB – TV LED de diagonala mica

O data cu pretul tot mai mic al televizoarelor low-budget de diagonala mare, televizoare cu diagonala mica au primit tot mai putina atentie din partea cumparatorilor interesati. Oarecum de asteptat, insa in unele situatii poate acei 3-400 lei cat ar fi diferenta de pret pentru un model cu o diagonala mai mare chiar sunt indisponibili sau conteaza. Sau mai pot fi situatiile in care chiar ai nevoie de un televizor cu o diagonala mai mica, de exemplu cand vrei un televizor pentru bucatarie sau o camera ceva mai mica. Pentru astfel de situatii s-au inventat televizoarele cum e modelul de fata: Akai LT-2670AB – un model de diagonala de 66 centimetri si cu rezolutie High Definition.

Acest Akai vine cu specificatii obisnuite pentru un televizor din aceasta gama low budget  si ofera o calitate destul de buna a imaginii. Pretul de vanzare regasit in magazinele online este deosebit de competitiv – verifica aici pret actualizat.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

LT-2670AB se poate lauda cu un ecran de diagonala 66 centimetri (26 inch) cu rezolutie a ecranului High Definition  – 1366×768 pixeli. Rezolutia nu este foarte mare insa la dimensiunea relativ mica a televizorului densitatea pixelilor este decenta. Ofera un contrast destul de bun iar timpul de raspuns este destul de mediocru la cei 8 milisecunde pe care ii spune producatorul ca ii obtine. Sta ceva mai bine insa la unghiul de vizualizare, unde se dau valorile de 178 grade atat pe orizontala cat si pe verticala.

Nu am regasit informatii foarte complete despre sistemul audio, insa ma astept ca sistemul audio la acest televizor sa fie unul cu doua boxe cu putere intre 3 si 5 W RMS.

Akai LT-2670AB vine cu un player multimedia integrat, interesant avand in vedere ca are port USB. Asta inseamna ca poate reda continut multimedia direct de pe un stick conectat la el. Pe langa conectivitatea pe un port USB, acest TV mai ofera si intrare HDMI si D-SUB, ceea ce face ca TV-ul sa se poata folosi si ca un monitor la calculator sau sa se conecteze laptopul la el.

Foarte multe informatiile despre televizoarele Akai inca in acest moment nu am gasit, imi pare foarte mult ca ar semana cu Akira, insa daca voi cunoasteti mai multe informatii despre aceste televizoare – va invit sa va lasati parerile si cunostintele pe subiect in zona de comentarii.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *