Allview A5 Duo – Smartphone Dual Core Ieftin

Allview A5 Duo este un telefon de tip smartphone realizat in colaborare cu producatorul roman Allview, fiind practic urmasul lui Allview Viper, despre care am mai vorbit anterior. Se bucura de un soft direct adaptat pentru piata din Romania.

Este un model ieftin si ofera specificatii foarte bune pe latura tehnica si vine si cu un display generos de 4 inch diagonala. Pe langa specificatiile foarte bune avand in vedere pretul cerut de catre magazinele online care il comercializeaza, telefonul are si capacitatea de a suporta doua sim-uri in acelasi timp, fiind un telefon de tip dual sim.

Telefonul este dotat cu un procesor Dual Core de 1.20 GHz iar ecranul are o rezolutie de 480 x 800 pixeli iar sistemul de operare este Android Jelly Bean 4.2.2. In plus, Allview A5 Duo are doua camere foto, una de 3.2 megapixeli si una secundara de 0.3 MP. De asemenea, camera este ajutata de un blitz integrat de tip LED.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Allview A5 Duo - Smartphone Dual Core Ieftin

Trecand mai in detaliu asupra specificatiilor telefonului, trebuie spus ca acest model este unul destul de usor in privinta greutatii iar dimensiunile telefonului pe laturi sunt de 65 x 126 x 11.5 milimetri.

Telefonul acesta A5 Duo de la allview sta bine si pe partea de conectivitate, oferind pe langa GSM-ul clasic si 3G si Wireless Wi-fi. De asemenea are si GPS de tip assisted-GPS, care ofera o localizare bazata pe antenele retelelor si coordonatele oferite de sateliti.

Spuneam de ecran ca este generos atat in ceea ce priveste diagonala de 4 inch cat si in ceea ce priveste rezolutia. Rezolutia de 480 x 800 pixeli chiar daca nu este una considerata a fi HD pentru telefoane, ofera o densitate a pixelilor buna pentru un telefon.

Pe langa faptul ca este un telefon Dual Core, acest telefon vine si cu o memoria RAM de 512 MB si o memorie interna de 4 GB. Memoria interna se poate extinde cu un card microSD suplimentar de pana in 32 GB. Avand in vedere aceste specificatii tehnice este un telefon bun inclusiv pentru jocuri de ultima generatie aparute pentru telefoanele destepte.

Un alt avantaj al acestui telefon de la Allview este faptul ca ofera o autonomie ceva mai mare, gratiei bateriei Litiu Ion care vine cu o capacitate de 1700 miliamperi.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *