Amanunte noi dezvaluite despre Samsung „Godiva”

Cu cateva zile in urma, s-a facut public cum ca Verizon Wireless va fi operatorul de distributie ales pentru un nou smartphone Samsung ce urmeaza a fi lansat si care este pur si simplu cunoscut sub numele de Godiva. Se pare insa ca astazi, o persoana anonima a realizat si dezvaluit cateva fotografii, nu la o calitate excelenta, ce-i drept, a presupusului Samsung Godiva. Aceasta persoana a trimis aceste imagini mai departe, cum era de asteptat, catre surse ale sale de pe site-ul Engadget.

Pana acum, ceea ce s-a reusit sa se afle in privinta lui Godiva in ceea ce priveste specificatiile, ar fi faptul ca acesta ar include un display de 720 p, un Android 4.1.2 Jelly Bean ca sistem de operare, iar pentru cei care tanjeau dupa o tastatura fizica, obisnuita, se pare ca nu e nicio veste buna: nu prea sunt sanse ca Samsung Godiva sa aiba tastatura simpla.

Sa speram si ca Verizon va iesi in fata si va face ceea ce trebuie dezvaluind si restului lumii numele oficial al urmatorului telefon Samsung, ca macar sa nu mai asteptam atat de mult (si) pentru asta.

Cele mai recente imagini cu smartphone-ul Samsung Godiva, dezvaluite de un anonim

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Sursa: ubergizmo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *