Aragaz electric cu plita Amica SHC 11152 W

Daca cochetezi cu idea unui aragaz comod, electric, convenabil ca pret, economic si cu functii multiple, as propune Amica SHC 11152 W – este integral electric, plita cu patru incalzitoare si cuptor multifunctional si usor de curatat.

La capitolul functii, aparatul pot spune ca a reusit sa surprinda. Daca in prima faza designul simplu, comun nu atrage atentia, totusi aragazul are asii sai in maneca. Plita, integral electrica are 4 zone de gatit cu o suprafata HiLight usor pronuntata, fiecareia corespunzandu-i propriul indicator de caldura reziduala. De mentionat ca plita este realizata din material ceramic, rezistent si usor de intretinut, totusi, avand in vedere ca plita nu este una de tip inductie, este totusi recomandabil sa o mentii curata chiar si in timpul gatitului.

Cuptorul are tripla directie de actiune, incalzind cu aer cald atat prin rezistentele din partea superioara si inferioara cat si prin ventilatie – procedeu ce uniformizeaza caldura si da un aspect usor crocant macarurilor. Cuptorul mai beneficiaza si de functie de decongelare prin ventilatie cu aer rece si grill care se poate combina cu celalalte functii pentru o eficienta maxima.

Designul cuptorului, dupa cum am mentionat, este unul simplu, clasic, fara a isie in evidenta cu nimic special. Butoanele sunt dispuse pe panoul de comanda situat in partea frontala a aparatului, iar iluminarea cuptorului de realizeaza la o lumina de 20 W. Setul de accesorii este de asemenea standard, clasic compus din un gratar cromat, o tava pentru colectare si o tava emailata pentru copt.

Datele tehnice ale modelului Amica SHC 11152 W corespund unui aparat mediu, de 85 x 50 x 60 cm si 36 kg greutate, are un consum de 0.95 kWh ceea ce il duce in clasa de consum energetic A, iar din punctul de vedere al zgomotului, de asemenea o medie de 60 dB nu as putea spune ca depaseste vre-un prag de toleranta, insa capitolul este totalmente subiectiv. As mai mentiona si dimensiunea celor 4 arzatoare, si anume doua cu diametrul de 14.5 cm si o putere echivalenta cu 1.2 kW si doua cu un diametru de 18 cm si o putere de 1.8 kW.

Ok, nu este nici Bosch, nici Electroluz, nici – nici insa asta nu inseamna ca nu poate fi conform standardelor. Aragazul Amica SHC 11152 W vine la un pret destul de competitiv, de aproximativ 1430 lei, este integral electric, deci nu mai trebuie sa iti faci probleme cu gazul, este usor de intretinut si multifunctional. Ce e drept, nu are un design cu nimic deosebit insa compenseaza pe latura multifunctionalitatii sale. Eu as zice ca are o sansa sa convinga!

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *