AOC lanseaza doua noi monitoare de gaming cu timp de raspuns sub 1 milisecunda: G2260VWQ6 si G2460VQ6

AOC a anuntat saptamana trecuta lansarea a doua noi monitoare dedicate pasionatilor de gaming: este vorba de monitoarele AOC G2260VWQ6 si G2460VQ6. Noile monitoare vor fi disponibile in oferta magazinelor online incepand cu luna septembrie la preturi recomandate intre 749 lei si 899 lei. Este posibil ca in timp sa gasim monitoarele si mai ieftin de atat, insa momentan ele sunt elemente de noutate. Personal, pentru gaming as cumpara modelul de 24 inch, parca 22 e prea putin astazi.

Momentan nu am reusit sa gasesc monitoarele AOC G2260VWQ6 si G2460VQ6 in oferta magazinelor online, insa cred ca vor aparea si la eMAG un pic mai incolo. Oferta de monitoare AOC la eMAG oricum este destul de bogata.

Noile monitoare de gaming de la AOC folosesc tehnologia Anti Blue Light si sunt de tip AMD FreeSync. Tehnologia cu lumina albastra reduce numarul fasciculelor luminoase daunatoare cu 90% si in acelasi timp calitatea culorii sau profunzimea imaginii nu are de suferit. Aceste detalii ofera o experienta de joc perfectionata si la fel de captivanta.

lumina albastra monitoare aoc

Un alt efect care poate deranja ochii utilizatorilor este efectul de scintilație a imaginilor. Această situație are loc atunci când reglarea luminozității ecranului LED se petrece în paralel cu acțiunea de refresh a monitorului, putând afecta ochii și crea discomfort ocular. Tehnologia AOC Flicker Free folosește curent direct în timp ce monitoarele normale funcționează prin tehnica pulse width modulation. Această tehnologie reduce semnificativ efectul de scintilație care rezultă în discomfort ocular, permițând astfel utilizatorului să petreacă mai mult timp în fața monitorului.

G2460VQ6_front_to_left_shooter_design
AOC G2460VQ6

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC.

 

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *