Aparat pentru deshidratare legume si fructe Zelmer 36Z011

Un accesoriu destul de interesant pentru casa este deshidratorul pentru alimente Zelmer 36Z011. Are 4 tavite pentru deshidratare si 2 trepte de putere. Capacitatea totala a deshidratorului de alimente este de 11.5 litri, o capacitate destul de buna comparand cu marcinele de pe aceasta piata foarte interesanta.
Aparatul de deshidratat are 3 kilograme si o putere de 300 W, astfel nu este un mare consumator de energie. Are protectie impotriva supraincalzirii si este de culoare alba. Printre alte functii are oprire automata dupa ce umiditatea din produse ajunge la un nivel mic si controlul fluxului de aer cald este reglat de catre un microchip – producatorul zice ca e inteligent ­čÖé

De ce ai avea nevoie de un deshidrator de alimente?

Te va ajuta sa salvezi aroma fructelor si legumelor – indiferent de sezon. Le deshidratezi si legumele pe urma le poti folosi la gatit iar fructele le vei putea folosi pentru ornat prajituri de exemplu. Salvezi toate vitaminele direct in fructe si legume.

Cat costa un deshidrator?

Fiind un produs foarte nisat, de obicei pretul jongleaza destul de mult. In acest moment Zelmer 36Z011 costa aproximativ 250 lei si se poate cumpara(pe langa specificatii tehnice si poze mai mari) de aici.

Tu ai un astfel de aparat? Ce impresie ti-a lasat, merita cumparat?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *