Apare Youtube in 3D?

Alban Denoyel a creat Sketchfab, bazandu-se pe observatia ca Internetul exista in mare parte in 2D, dar ca ar putea foarte usor sa se transforme si intr-un decor tridimensional. Site-ul respectiv este numit de catre Denoyel un „YouTube pentru fisiere 3D”.

Acesta este gandit ca un serviciu simplu, deloc complicat: utilizatorii incarca un fisier in 3D pe Sketchfab in oricare dintre cele 27 de formate disponibile pe care site-ul le poate suporta.  Serverul le proceseaza si le afiseaza folosind coduri WebGL si HTML5. Graficul poate fi apoi fixat pe orice pagina web.

Calculele sunt gratis pentru „entuziasmatii de 3D”. Monetizarea se realizeaza in grafice de upgradare intr-o maniera sistematica, crescand progresiv, in functie si de domeniile in care se foloseste: in publicitate, marketing, media sau continut de brand. Ratele incep de la 7$ pe luna pentru artistii 3D ca o platforma de portfoliu si pot creste pana la 59 $ pe luna pentru site-urile de e-commerce. Cea mai scumpa intreprindere planuieste sa ofere suport pentru colaborarea cu multi-utilizatori.

Denoyel pariaza ca va prelua controlul a tot ceea ce presupune 3D in industria tehnologica. Pentru site-urile de e-commerce, el este de parere ca grafica 3D este mult mai convingatoare decat fotografiile plate / plane in promovarea unui anumit produs.

Sursa: www.techthebest.com

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *