Apple iPhone 5 lansat in 12 Septembrie?

De data aceasta zvonurile despre noul iPhone, spre deosebire de anterioarele lansari, au fost mult mai protejate. O informatie cu sursa de la o retea de telefonie mobila din Germania – Debitel – anunta printre altele lansarea unei noi generatii de smartphone-uri, care dupa toate indiciile pare a fi nou iPhone 5.

De asemenea, conform unor zvonuri de spatamanile trecute se spune ca device-ul mobil iPhone 5 ar putea fi lansat in Statele Unite incepand cu 12 Septembrie, iar vanzarea efectiva – intrarea pe piata a noului telefon sa fie undeva in jurul datei de 21 septembrie

De altfel, s-ar putea ca in anumite tari iPhone 5 sa fie lansat chiar mai repede decat in Statele Unite, o premiera de data aceasta a celor de la Apple pentru piata de pe Batranul Continent.

In orice caz, o data cu lansarea a celor de la Samsung a noului smartphone Galaxy S3, iPhone a trebuit sa mute relativ rapid, pentru ca lumea compara S3-ul cu iPhone 4S, ori in realitate S3 trebuie comparat cu viitorul iPhone 5, in cazul in care asa se va numi noul telefon mobil al companiei fondate de catre Steve Jobs.

Deocamdata cert este faptul ca ecranul noului iPhone va fi mai mare┬á– deja se comercializeaza folii protectoare pentru acest display ­čÖé

Ramane de vazut, vom avea o toamna interesanta, cu multe lansari pe piata gadgeturilor.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Sursa stire

One thought on “Apple iPhone 5 lansat in 12 Septembrie?

  • 17 septembrie 2012 la 14:20
    Permalink

    iPhome5 fara amanunte,este tot ce imi doresc, daca am asa ceva, nimeni nu poate sa spuna ca are ceva mai bun decat mine!

    R─âspunde

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *