Apple TV conectat la televizor

Prin amabilitatea celor de la QuickMobile.ro, am avut ocazia sa testez o jucarie foarte interesanta si anume Apple TV – un media player al producatorului american prin care ai acces atat la continutul stocat pe calculator sau device-urile Apple cat si ai acces la o extrem de larga paleta de divertisment – filme, aplicatii, trailere, samd. Pentru acces complet la aceasta librarie e drept ca trebuie sa comuti aparatul din setari pe tara de origine Statele Unite, pentru ca daca selectezi Romania practic posibilitatile nu sunt extrem de extinse.

Pe langa asta, deviceul prin wireless este capabil sa cloneze ecranul tabletei Apple sau a iPhone-ului prin AirPlay, astfel ca indiferent de faptul ca jucaria nu se poate folosi pe deplin in Romania, poti totusi sa il cumperi si sa il exploatezi in functie de legatura cu restul de device-uri Apple de acasa, mai cu seama ca este destul de ieftin.

Ce ne-a impresionat extrem de mult este calitatea incredibila a continutului digital – am impresia ca pe langa faptul ca este Full HD streamurile mai au un filtru de imagine peste pentru a face imaginile mai catchy.

Ce pacat ca nu avem netflix.com in Romania, acest device ar fi perfect pentru el..

Selecteaza United States pentru mai mult continut disponibil
AirPlay este activat by default, trebuie doar sa alegi o parola
Pentru activarea in reatea este necesara sincronizarea prin Apple ID cu iTunes
Aplicatii disponibile, in varianta de locatie United States
Top filme, cu trailere disponibile
Disponibile o multime de posturi radio si podcasturi

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *