Apple WWDC 2012 – Ce ne asteapta?

Astazi se va deschide conferinta anuala a celor de la Apple – WWDC sau Worldwide Developer Conference, si vom avea o idee mai clara asupra ce directie va lua pentru urmatoarele 12 luni compania americana. Se spune ca capul de afis al conferintei de anul acesta va fi noul sistem de operare iOS si Mac OS, insa sunt de asteptat si lansari de configuratii noi ale gadgeturilor, cat si poate produse noi – in speta laptopuri din seria Mac Air.

Cel mai sigur lucru este ca iOS 6.0 va fi lansat la lumina zilei, confirmat si de catre materiale promotionale cu noul sistem de operare mobil, care au ajuns cumva in atentia presei de specliatitate. Acest lucru oarecum este normal, avand in vedere ca sunt tot mai multe zvonuri si despre viitorul iPhone.

De asemenea, se spune ca Mac OS X Mountain Lion va fi updatat, probabil cu functii noi, insa lumea nu se asteapta la ceva suprinzator.

Poate cel mai de interes pentru noi, Electro Review, este daca se va face un anunt asupra viitoarelor televizoare Apple sau se va ramane la media-boxurile Apple TV deja pe piata, insa care nu se bucura de o popularitate iesita din comun, ba chiar pe Batranul Continent multa lume habar nu are de ele. Totusi, despre televizoare inca nu putem spune mare lucru, pentru ca practica a demonstrat ca inainte de orice lansare avem cu cateva saptamani inainte deja vesti de pe pietele asiatice, de unde mai iese din fabrica un prototip.

Voi ce asteptari aveti de la Apple pentru anul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *