Aragaz Beko CSG52110DX, pe Gaz, 4 Arzatoare, Multiple Functii

Un aragaz cu multiple funcții, foarte util dacă gătești des și mai încerci și preparate mai sofisticate, este Beko CSG52110DX, la un preț extrem de mic și, în plus, și cu transport gratuit inclus (verifică aici preț actualizat). De asemenea in pret poate fi inclusa si ridicarea produsului vechi si trimiterea la reciclat, astfel ca scapi de electrocasnicul vechi, de care nu mai ai nevoie, fara se te chinui sa il vinzi sau il depozitezi undeva – detalii aici.

Aragazul Beko CSG52110DX are 4 arzătoare și sistem de alimentare pe gaz

Aragazul Beko CSG52110DX are alimentare pe gaz atât la nivelul plitei, cât și al cuptorului și prezintă aprindere electrică la nivelul fiecărui arzător și al cuptorului. Totodată, este și sigur, oferind siguranță împotriva scurgerilor de gaze la fiecare ochi arzător, cum posedă toate aparatele de gătit moderne pe bază de gaz.

Este și foarte practic, în ciuda prețului mic, având 4 ochiuri arzătoare (unul mic, unul mare și două normale / medii), putând astfel găti în același timp multe feluri de mâncare. Câștigi astfel timp pentru tine și cei dragi ție. Puterea arzătoarelor este de 1 kW, 2 kW, respectiv 2.9 kW.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Funcții și opțiuni multiple la cuptor: Grill, Rotisor, Încălzire inferioară și superioară

Cuptorul îmi place că dispune de funcții utile pentru anumite feluri de mâncare pe care adesea avem poftă să le mâncăm, cum ar fi funcția Grill și cea de Rotisor. Totodată, cuptorul prezintă și timer / cronometru, pentru o și mai mare precizie la rețetele pretențioase. Un alt lucru util de care dispune cuptorul este iluminarea interioară, putând vizualiza din exterior, prin simpla apăsare a unui buton, cum se prepară mâncarea și în ce stadiu este, fără să fie nevoie să deschizi ușa și astfel să pătrundă în interior curenți de aer rece care pot dăuna preparării optime a alimentelor.

Ce nu are cuptorul aragazului Beko CSG52110DX este ventilator și sistem de convecție cu aer fierbinte (specifice mai ales cuptoarelor incorporabile, electrice). Nu prezintă, din păcate, nici termostat pentru reglarea temperaturii. Totuși, de apreciat, mai ales la acest preț, destul de convenabil, faptul că acest aragaz prezintă la cuptor încălzire inferioară și încălzire superioară, ca la cuptoarele profesionale, incorporabile, mult mai scumpe. Acest lucru optimizează rezultatele de coacere și de realizare a oricăror preparate. Și cuptorul prezintă siguranță proprie împotriva scurgerilor de gaze.

Capac de sticlă, sertar pentru vase și duze pentru GPL

Ce îmi mai place la acest aragaz este și faptul că prezintă un capac din sticlă și nu metalic, mai ușor de curățat și mai estetic. În plus, prezintă sertar special în partea inferioară pentru vase, fiind astfel ergonomic și ajutându-te să economisești loc pentru depozitarea vaselor și accesoriilor pentru gătit. Mai mult chiar, acestea sunt la îndemână atunci când ai nevoie de ele în timpul gătitului. O mai bună organizare înseamnă mai multă eficiență, rezultate mai bune și timp câștigat în plus.

Ca accesorii, vine cu tava obișnuită, pătrată, metalică emailată, neagră, accesorul pentru rotisor și grătarul metalic din inox. Prezintă și duze pentru GPL, în cazul în care ești nevoit(ă) să folosești butelie pentru alimentarea cu gaz.

Aragaz Beko CSG52110DX

Ergonomic, cu aspect elegant și modern, în combinație de sticlă neagră și metal de culoarea inoxului

De măsurat nu măsoară prea mult, ca un aragaz obișnuit: are 85 cm în înălțime, 50 cm în lățime și 60 cm în adâncime.

Îmi place extrem de mult și cum arată la aspect, semănând tot mai mult cu un aragaz incorporabil, de ultimă generație.  Combinația de sticlă neagră și fumurie cu părți metalice asemănătoare inoxului și cu finisaj mat, îi conferă  un aspect elegant și modern. Sticla capacului de la aragaz este transparentă, iar ochiurile arzătoare sunt protejate de grătare metalice negre, cu rol și de a oferi sprijin cratițelor și tigăilor în timpul preparării mâncărurilor.

Concluzie

La un asemenea preț, extrem de mic, cu multiple funcții și opțiuni, cu aspect impecabil, foarte modern și elegant, aragazul  Beko CSG52110DX se arată ca o ofertă unică, prea bună ca să fie adevărată. Și totuși, există! Și e bine să profiți cât mai ai ocazia!

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *