Aragaz electric Hansa FCEW68220 cu 4 arzătoare și cuptor electric

Un aragaz de tip electric ajută extrem de mult atunci când dorești să eviți riscurile alimentării pe gaz, mai ales când ai și copii prin preajmă. Principiul de funcționare este destul de diferit de aragazurile cu flacără deschisă și se bazează mai degrabă pe transfer termic de la arzător direct la suprafața care trebuie încălzită.

Și, din punctul meu de vedere, un aragaz sau o plită electrică are avantajul de a avea mai mult control asupra temperaturii de gătire, ajutând la rezultate ceva mai previzibile, mai ales în ceea ce privește cuptorul.

Hansa FCEW68220 este un aragaz complet electric, atât pe arzătoare, cât și la cuptor. Surprizător, prețul său este unul destul de mic, aș putea să spun că este vândut la un preț al unui aragaz clasic – verifică aici preț actualizat. Iar un aragaz electric de regulă este mai scump decât unul pe gaz.

Design clasic pentru un aragaz – cu arzătoarele caracteristice unei plite electrice

Fiind un aragaz electric, evident că și arzătoarele au un design diferit față de cele ale unui aragaz clasic. Acestea sunt mai mari și seamănă cu arzătoarele unui reșou vechi, dar este un lucru standard. 

Ce atrage atenția este și un fel de panou de comandă, ai practic un ecran cu un ceas la aragaz, așa cum ai de exemplu pe cuptoarele cu microunde.

Totuși, trebuie să spun că îmi place designul general al aragazului electric Hansa FCEW68220.

Aragazul electric Hansa FCEW68220 are patru arzătoare, două de dimensiuni medii, unul mic și unul mare. La cuptor posedă și grill, are o capacitate de 65 litri, și are și timer electronic.
În plus, vine cu încălzire superioară dar și în partea de jos a cuptorului, iar ventilatorul oferă un plus de coacere uniformă.

Dimensiunea aragazului este standard, acesta având 85 cm înălțime și 60 cm pe cele două laturi.

Un alt avantaj de construcție este că în partea de jos are parte de un compartiment pentru depozitare. 

Dacă cauți mai multe informații generale, consultă și ghidul nostru de achiziție aragazuri

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *