Aragaz Hansa FCGW51090 – Un model simplu și elegant, ideal pentru buget mic

Aragazul Hansa FCGW51090 este unul dintre cele mai ieftine modele de aragaz care se găsește în ofertele magazinelor online autohtone. Este un model ieftin, dar care vine cu funcții de bază și cu un aspect elegant, fiind un model ideal pentru cei care caută un model ieftin pentru casă sau bloc. 
Este potrivit mai ales pentru cei care sunt conectați la rețeaua de gaze naturale, pentru că una dintre principalele nemulțumiri ale celor care au cumpărat acest aragaz este că nu vine cu duze pentru GPL – adică pentru butelii.

Preț mic și rating destul de bun

Totuși, având în vedere prețul acestui aragaz – ? verifică aici preț și disponibilitate. – este un lucru oarecum de înțeles, poate dacă avea și această duză GPL inclusă ar fi avut mai mult de 4/5 stele.

Alimentarea plitei și a cuptorului lui FCGW51090 de la Hansa este evident pe gaz și are o construcție extrem de uzuală pentru orice aragaz, alegerea unui aragaz simplu nefiind o sarcină dificilă. Alegerea unui aragaz ieftin bun cred că este mai mult o chestiune de noroc uneori decât de cunoștințe când vorbim de modele atât de simple.

Aragaz cu patru ochiuri: două medii, unul mare și unul mic

În partea de sus se regăsesc cele patru ochiuri ale aragazului, dispunerea fiind de două arzătoare medii, unul mare și unul mic. Cele două arzătoare medii sunt în partea din față, acestea fiind de regulă și cele mai utilizate, iar arzătorul mic și mare în partea sunt dispuse în partea din spate. 

Panoul de comandă este elegant și simplu, nu dispune de aprindere electrică, așadar aprinderea se face la chibrit sau la brichetă. Se regăsesc astfel imediat sub plită butoanele de comandă, împărțirea fiind cu butonul rotativ pentru cuptor în partea de mijloc. 

Cuptorul are mâner complet

Designul este unul destul de încântător, ușa cuptorului cu mânerul complet arătând foarte bine. 

Un alt avantaj al acestui aragaz Hansa FCGW51090 este că are un capac emailat, aceasta oferind un plus de durabilitate și eleganță atunci când vrei să acoperi aragazul. Totuși, aici este și o chestiune de preferințe, unii preferând ca capacul aragazului să fie din sticlă securizată.

Aragazul FCGW51090  nu are spațiu de depozitare pentru oale în partea de jos, iar greutatea acestuia este de doar 35 kilograme cu dimensiunile în centimetri de 85 x 50 x 60, adică standard. Aparatul este încadrat în clasa de eficiență energie A.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *