Aragaz Heinner HFSC-5050W, Gaz, 4 Arzatoare, Functie Grill si Rotisor

Ai nevoie de un aragaz simplu, clasic, dar care sa coste si putin, pentru ca nu dispui de un buget prea mare? Solutia cea mai potrivita este aragazul Heinner HFSC-5050W, la un pret mai mult decat grozav (verifica aici pret actualizat).

Cu alimentare pe baza de gaz, aragazul Heinner HFSC-5050W este un clasic in materie de astfel de aparate electrocasnice, oferindu-ti exact strictul necesar si fiind potrivit pentru persoanele care cauta eficienta, inainte de design si tehnologii ultramoderne. Cu toate acestea, plita are un numar de 4 arzatoare, acoperite de un grilaj protector pentru stabilitate, negru. Se acopera cu un capac metalic, standard.

Cuptorul vine, ca si alte aragazuri obisnuite, cu un gratar metalic, care poate fi coborat sau urcat in functie de ceea ce prepari, cat mai aproape sau mai departe de flacara din incalzirea, care, ca si la alte aragazuri traditionale, se realizeaza in partea inferioara. Se poate regla astfel pe 3 niveluri, in functie de cat de rumenit vrei sa fie ceea ce prepari. Prezinta chiar si accesoriu pentru rotisor, putand astfel prepara chiar si pui sau alte fripturi din carne, la rotisor.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Cum activezi functia de Grill/Rotisor?

Pentru ca este un aragaz care nu dispune de buton cu aprindere electrica, aprinderea realizandu-se in mod obisnuit, cu aprindere manuala, pentru a activa functia pentru Grill sau pentru Rotisor, este nevoie sa apesi supapa Grill / Rotisor pana la punctul Grill / Rotisor, in timp ce in cealalta mana ai un chibrit aprins sau o bricheta, aproape de orificiile arzatorului cuptorului, situate lateral, de o parte si de alta a arzatorului.

Dupa ce aprinzi arzatorul, stingi sursa de foc si te asiguri ca, atunci cand cuptorul functioneaza pe sistem Grill / Rotisor, capacul de protectie Grill / Rotisor este asezat intre panoul de control si marginea superioara a usii cuptorului. Nu se utilizeaza functia Grill / Rotisor fara acest capac, deoarece se poate supraincalzi panoul de control si poate deveni periculos pentru tine sau pentru copii, daca trec pe langa aragaz in acest timp.

Functia de Rotisor este pentru prajit carne de pui sau orice alt tip de carne pe o frigaruie. Pentru a folosi aceasta functie, trebuie sa treci tepusa prin carne si apoi sa o fixezi in tava pe al treilea rand. Pui carcasa rotisorului in tava, asezi tepusa in carcasa si introduci apoi tepusa in orificiul rotor. Apesi arzatorul cuptorului ca la fiunctia pentru Grill si te asiguri, si de aceasta data, ca folosesti capacul de protectie pentru panoul de control, obligatoriu in astfel de cazuri.

De culoare alb, are carcasa metalica emailata, destul de rezistenta. Controlul se realizeaza mecanic, prin intermediul a 5 butoane clasice, totative, 4 fiind pentru cele 4 arzatoare si unul pentru cuptor. Dimensiunile sunt obisnuite, insa chiar imi pare un aparat de tip Slim daca analizam dupa latimea destul de mica. Masoara, asadar, 85 cm in inaltime, 50 cm in latime si tot 50 cm in adancime.

Inclusiv cavitatea interioara a cuptorului este emailata, fiind usor de curatat cu solutii speciale si un burete / carpa speciala. Usa cuptorului, neagra, cu portiune fumurie, semitransparenta, pentru vizualizare, este realizata din strat dublu, fiind destul de rezistenta.

Fiind realizat din materiale destul de rezistente, putand prepara cu ajutorul lui un intreg meniu, venindu-ti in ajutor cu 4 ochiuri si atat functie pentru Grill, cat si pentru Rotisor, la un asemenea pret, aragazul Heinner HFSC-5050W reprezinta o solutie mai mult decat ideala daca ai nevoie de un aragaz obisnuit, simplu.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *