Aragaz Heinner HFSC-S50SW – Simplu, sigur și ușor de folosit

Heinner HFSC-S50SW este un aragaz apărut recent în oferta magazinelor online și se remarcă prin faptul că este un model foarte simplu de utilizat și prin faptul că are un preț foarte bun în raport cu funcțiile oferite – verifică preț și stoc actualizat aici.

Heinner este un brand tot mai cunoscut în România și este adus în principiu de către cei de la eMAG, care au oferit acest nume unor produse pe care le importă. De aceea, uneori, țara de fabricație a variilor produse Heinner poate fi diferită.
Totuși, este un brand ca oricare altele, îți poți face treaba foarte bine chiar și cu un brand de genul, nu este musai să fie cea mai cunoscută firmă, că acolo plătești și numele.

Aragazul Heinner HFSC-S50SW are 4 arzătoare: un arzător mare, unul mic și două de dimensiuni medii. Aprinderea se face clasic, fie cu chibritul, fie cu bricheta. Acest model nu vine cu buton de aprindere automată prin scâteie, ca la modele cu preț mai mare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Panoul de comandă al aragazului este în locul obișnuit și prezintă robineții de deschidere gaze pentru ochiuri (arzătoare) dar și controlul pentru arzătorul de la cuptor.

Cuptorul are o capacitate de 43 litri, dar dimensiunile sale sunt cele normale. Aragazul în sine are dimensiunile obișnuite.

Ca design, aragazul este foarte clasic. Capacul este metalic din ce observ din poză, aș fi preferat poate un capac din sticlă securizată, dar acest capac din metal poate avea avantajul durabilității.

Mânerul cuptorului nu este pe întreaga dimensiune a aragazului, cum poate m-aș fi așteptat.

Acest model de aragaz Heinner este oarecum continuarea modelului HFSC-50SW, care a fost unul destul de popular, însă nu a fost neapărat cel mai lăudat model. Până și codul produsului este cvasi-similar.
Concluzia este că probabil și acest aragaz se potrivește celor care caută ceva ieftin, care folosesc aragazul mai mult ocazional. Dacă cumpărați acest model ne-am bucura să ne lăsați în comentarii opinia voastră despre acest Heinner.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *