Arctic AE 1000A+ capacitate incarcare 5 kg, 1000 rpm

Chiar daca este doar cu vreo 50 lei mai scumpa decat modelul EF5800, Arctic AE 1000A+ reprezinta o varianta mai buna datorita multiplelor optiuni, setarilor si a designului. Conteaza din punctul meu de vedere foarte mult ca panoul de control al masinii de spalat sa fie elegant, intuitiv si care sa ofere pas cu pas utilizatorului o programare facila si variata. Arctic AE 1000A+ are o capacitate de incarcare de 5 kilograme iar pretul la care se vinde este de aproximativ 950-1000 lei (verifica pret actualizat aici cu transport gratuit).

Arctic AE 1000A+ este o masina de spalat rufe cu incarcare clasica, frontala, cu o capacitate medie, de 5 kilograme, fiind potrivit pentru utilizare pentru o familie compusa din pana la 3 – maxim 4 componenti. Clasele de eficienta ale masinii de spalat sunt in standarde, lacune fiind doar pe partea de centrifugare, unde intra in clasa C datorita vitezei de rotatie de 1000 rpm. Totusi, aceasta viteza de rotatie la centrifugare este deseori cea mai recomandata, pentru ca viteze mai mari pot degrada tesaturile.

Masina de spalat Arctic AE 1000A+

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Consumul de apa la un program standard, este excelent, fiind la 33 litri de apa, astfel ca Arctic AE 1000A+ intra in clasa eficienta la spalare A. Sta bine la consumul energetic cu cei 0.74 kwh, avand astfel clasa de eficienta energetica A+. Per ansamblu privita aceasta masina de spalat este una economica.

Ce imi place mult la ea este ca poseda un program de spalare extra rapida, de doar 14 minute, ideal atunci cand hainele nu sunt murdare ci doar impregnate de miros neplacut, fie de transpiratie, fie de tigara. Pe langa programul rapid, poseda toate celelalte programe moderne, incepand de la program pentru haine si tenisi sport, pana la program special pentru camasi sau program cu un consum si mai redus de energie.

Displayul este unul cu afisaj LED iar multitudinea de butoane permit selectarea intuitiva a programelor. Programarea pornirii masinii de spalat se poate face si in regim intarziat, astfel ca poti pune hainele inainte de a lansa efectiv spalarea. Practic, poti sa pui hainele dimineata la spalat cand mergi la munca iar cand ajungi acasa sa ai hainele proaspat spalate si care asteapta doar sa le intinzi la uscat.

Ca si functii de siguranta, aceasta masina de spalat rufe Arctic poseda functia de blocare a butoanelor in timpul functionarii (ideal pentru a proteja de copii), balansul la centrifugare este controlat electronic, protectie impotriva inundatiilor sau sistem de detectare a spumei.

Un alt lucru care imi place este faptul ca nivelul de zgomot este de la decent spre silentios, avand 72 db la centrifugare si 59 decibeli la spalarea obisnuita.

Hubloul nu este foarte mare, are 30 centimetri iar deschiderea ei este pana la 165 grade. Dimensiunea masinii de spalat o face potrivita si pentru a fi amplasata in baile mai mici de apartamente, avand 84 x 60 inaltime-latime si o adancime slim de doar 45 centimetri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *