Masina de spalat Arctic AE 1200A+, Clasa A+

Esti in cautarea unei noi masini de spalat rufe, cu o capacitate standard de incarcare, dar cu specificatii, tehnologii, functii si optiuni nu neaparat de ultima ora, dar destul de noi si diverse? Incearca atunci sa arunci o privire inspre masina de spalat Arctic AE 1200A+, la un pret mai mult decat bun (verifica aici pret actualizat).

Spuneam ca Arctic AE 1200A+ este o masina de spalat rufe cu o capacitate standard de incarcare, adica de maxim 5 kg si la fel si la tipul de incarcare, care este una frontala. Pentru acest volum de incarcare, viteza de centrifugare, care poate atinge 1200 de rotatii pe minut, are o valoare foarte buna.

De asemenea, Arctic AE 1200A+ sta foarte bine si la clasificarea eficientei sale: are o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si una la centrifugare B, ceea ce implica un consum extrem de redus de curent electric si apa: 33 litri de apa si 0.743 kwh in program standard.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cat priveste consumul, aceasta masina de spalat rufe este dotata, ca si celelalte masini de ultima ora de la Arctic, cu tehnologia noua, proprie TET – tehnologie de economisire pe termen lung, cu ajutorul caruia obtii mereu tot ce doresti: te bucuri de o mai buna calitate a vietii si de un confort sporit cu o economie insemnanta de energie electrica, apa, detergent, timp si, implicit, bani.

In ceea ce priveste consumul de detergent, masina de spalat rufe Arctic AE 1200A+ are un dispozitiv amovibil EcoDose in sertarul pentru detergent. Acesta permite dozarea optima si cu detergent sub forma lichida. Astfel, poti opta pentru folosirea unui astfel de detergent pentru rufele tale si, implicit, economisirea pe termen lung.

Dar Arctic AE 1200A+ nu economiseste numai resurse materiale, ci si… spatiu, pentru ca este o masina de spalat rufe de tip Slim / ingusta si de dimensiuni reduse: 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si doar 45 cm in adancime. Cantareste 62 kg.

In ceea ce priveste numarul de programe de baza, aceasta masina de spalat este dotata cu suficient de multe si de diverse astfel incat sa iti satisfaca orice cerinta; detine, prin urmare, 11 programe: program rapid (de 14 minute), program special pentru camasi, program special de stoarcere cu evacuare, program separat de clatire, program de extraclatire, program de prespalare, program special de spalare lana, program pentru rufe din tesaturi sintetice, program pentru rufe din bumbac, program pentru consum redus de energie (pe langa consumul standard deja redus), program Mix (pentru amestec de culori si diferite tipuri de tesaturi), program de spalare manuala, program pentru articole Sport, posibilitatea de programare intarziata intr-un interval de 24 de ore (poti alege astfel sa spele in intervale orare cand tariful la energie electrica este mai mic: de exemplu, in timpul serii).

Pe langa aceste programe de baza, mai prezinta alte cateva functii si optiuni speciale: fara stoarcere, oprire clatire, reglarea temperaturii, optiune EcoWash (spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor, ceea ce implica o economie de pana la 80 % la curent electric) etc. In plus, este prevazuta cu un sistem electronic de control al balansului, sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa (AquaSafe), sistem de detectare a spumei (daca face spuma in exces, in cazul supradozarii cu detergent, de exemplu), sistem de siguranta impotriva accesului copiilor la butoanele din panoul de control in timpul functionarii, protectie impotriva inundatiilor, ceea ce asigura o siguranta sporita in momentul utilizarii.

Pentru selectarea tuturor programelor si optiunilor necesare, Arctic AE 1200A+ dispune de un panou simplu si usor de utilizat, care prezinta si un display cu miniecran LCD, care afiseaza informatii utile precum etapa de spalare, timpul ramas, sfarsitul programului etc., pentru facilitarea utilizarii.

Arctic AE 1200A+ este o masina de spalat destul de silentioasa, cu un nivel de zgomot la spalare de 58 dB si la centrifugare – de 74 dB.

Ca aspect, este destul de clasica, fiind de culoare alba, obisnuita, fara vreun design iesit din comun. Hubloul este simplu si are un diametru standard de 30 cm, facand un unghi de deschidere de 165 grade. Dimensiunile sale sunt potrivite luand in calcul ca masina de spalat are o capacitate de incarcare obisnuita, de 5 kg. Este potrivita astfel pentru orice familie, dar cu un numar mic de membri; altfel, va trebui sa speli destul de des. Noroc cu programele multiple, concepute pentru diverse cerinte si nevoi.

Masina de spalat rufe Arctic AE 1200A+

Familiilor mai numeroase le recomand totusi acelasi model, tot cu tehnologia proprie Arctic, TET, insa cu o capacitate de incarcare putin mai mare, de 6 kg si cu 16 programe: Arctic AFD1000A+. Difera foarte putin la design, insa este tot Slim si are aproape aceleasi specificatii. Este cu doar 100 lei mai ieftina, asadar, pentru familii mai mari este perfecta si… foarte convenabila la pret.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *